div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İninal Kart’dan 2 süper kampanya!

- Advertisement -

İninal Kart avantajlı 2 kampanya sundu!

İlk kampanya; ininal kartınla MTCGAME sitesinden 30TL yükleme yap, 10TL MTC Bakiyesi kazan.

1-vlewmajg-wmpyhhjh9p5aq

Kampanya katılım koşulları
-Kampanya, 14.11.2016–24.11.2016 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
-Kampanya tarihleri arasında MTCGAME.COM sitesinden yeni üye olan kullanıcılar ininal kart ile ininal ödeme sekmesinden tek seferde (tek işlemde) 30TL ya da daha fazla alışveriş yapanlar faydalanacaktır.
-Kampanyadan her ininal kart kullanıcısı sadece 1 kere faydalanabilir.
-Kampanya boyunca tek seferde 30TL ve üzeri alışveriş yapanlar, 10TL MTCGAME bakiyesi kazanacaktır.
-Kampanya 1000 kişi ile sınırlıdır. Hergün eşit sayıda kullanıcı kampanyadan faydalanacaktır.
-Kazananlar kişilerin 10TL MTC bonusları kampanya süresi bitiminde incelemeler yapıldıktan sonra MTCGAME hesaplarına yüklenecektir
-Kampanyaya sadece kişiselleştirilmiş (Aktifleştirilmiş) ininal kart sahipleri katılabileceklerdir. Kişiselleştirilmemiş (Aktifleştirilmemiş) ininal kart sahipleri kampanyaya katılmış olsalar dahi ikramiye kazanamayacaklardır.
-İninal ve MTCGAME herhangi bir zamanda yarışma koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve yarışmayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir.
Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.

Bir diğer avantajlı kampanya ise; ininal kartına tek seferde 100 TL veya daha fazla para yükle, sinema bileti kazan!

1-xpqueosxuzx4fbdyj5t21g

Katılım Koşulları
– Kampanya 11–18 Kasım 2016 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
– Kampanya tarihleri arasında, kişiselleştirilmiş (Aktifleştirilmiş) ininal kartına tek seferde 100 TL veya üzeri para yükledikten sonra 7889’a ‘ININAL SINEMA’ yazarak ücretsiz SMS atanlar kampanyaya katılmış sayılacaktır. İninal yükleme noktalarını öğrenmek için ‘ininal.com/nereden-yuklerim’ sayfasını ziyaret edin.
– 19 Kasım 2016 tarihinde, kampanyaya katılanlar arasından yapılacak şirket içi çekiliş ile 500 kişi Cinemaximum sinemalarında geçerli bir kişilik sinema bileti kazanacaktır.
– Kazananlara sinema biletleri SMS gönderdikleri telefon numaralarına SMS yolu ile gönderilecektir.
– Her PNR kodu tek kişilik ve tek girişliktir. VIP salonlar hariç tüm Cinemaximumlarda 30.04.2017 ye kadar IMAX, IMAX 3D, dijital 3D, 4DX, D-Box ve MPX hariç diğer filmlerde ve haftanın her günü geçerlidir.
– PNR kod, Cinemaximum kioskları ve Cinemaximum internet sitesi üzerinden yapılan sinema bileti alımlarda geçerli değildir. PNR kodu iade ve iptal edilemez. Bilet gişesinde bedeli tahsil edilemez. PNR kodları, Cinemaximum sinemalarındaki başkaca bir kampanya, indirim yahut avantaj ile birleştirilerek kullanılamaz.
– Yaş sınırına göre Cinemaximum kimlik ibrazı isteyecektir. İlgili film için geçerli yaş kategorilerinde olmayanlar PNR kodunu kullanamayacaktır.
– Kampanyaya sadece kişiselleştirilmiş (Aktifleştirilmiş) ininal kart sahipleri katılabileceklerdir. Kişiselleştirilmemiş (Aktifleştirilmemiş) ininal kart sahipleri kampanyaya katılmış olsalar dahi ikramiye kazanamayacaklardır.
– ininal, herhangi bir zamanda yarışma koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve yarışmayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir.
– Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.
– ininal istediği zaman kampanya katılım koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler