div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İnsanların en çok ilgilendiği oyun, Black Ops III

- Advertisement -

Geçtiğimiz tatil sezonu boyunca, yani yaz tatili boyunca çıkan oyunlar ve halen daha çıkmaya devam eden oyunlar arasında en çok dikkat çeken oyun Black Ops III olmuş. Bunu tabiiki de biz demiyoruz. Bunu diyen ise Nielsen Game Rank‘in da kendisi. Nielsen bir anket hazırlayıp bunu, 7 ile 54 yaş arasındaki 4800 oyuncuya sormuş ve cevap olarak Black Ops III’ü bulmuş. Dünyada milyonlarca oyuncu varken sadece 4800 tanesine sorarak bu sonuca varmak tabii kide çok kaba bir rakam ortaya çıkarır. Yine de yaptıkları şey 4800 kişinin oyunlardan haberdar olma oranını, satın alma ihitmallerini, tüketici puanlarını ve diğer başka etkenleride hesaba katarak bu sonuca varmışlar.

Call Of Duty: Black Ops III’ü takiben Fallout 4 ve arkasından Assassin’s Creed: Syndicate geliyor. Şunu belirtmek lazım bu arada, Black Ops III, multi-platform kategorisinde birinci geldi. Yani Xbox One kategorisinde Halo 5 gelirken, PlayStation 4 kategorisinde, Uncharted: The Nathan Drake Collection geliyor gibi. Ha bu arada PC’de birinci gelen isim ise StarCraft II: Legacy of the Void genişletme paketi.

Buyurun size tam resmi paylaşalım;

Nielsen1-620x

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler