div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İşte Ağustos ayında Youtube üzerinden en fazla izlenen 10 oyun!

- Advertisement -

Youtube Gaming bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde start aldı ve izlenme oranlarını ne kadar etkilediği merak konusu, öte yandan Ağustos’un en çok izlenen & yüklenen oyunları belli oldu.

Until Dawn bildiğiniz gibi Ağustos ayının son günlerinde çıkmış olsa da tüm ayın en fazla beklenen oyunuydu. Spoiler’a müsait yapısı sebebiyle firma oyuncular ve basın kuruluşlarını uyarmış olsa ve hatta Twitch bundan kaçınmak için bir dönem yayınların kaydedilmesini engellemiş olsa da Until Dawn geçen ayın en fazla izlenen oyunu olmayı başardı, elbette PewDiePie ve Markiplier gibi çok fazla sayıda izleyiciye sahip Youtuber’ların yardımıyla. Önce Ps4, ardından da diğer platformlar için beta sürecine giren Call of Duty: Black Ops III ise listede kendisine ikinci sırada yer buldu. Üçüncü sıradaki isim bize biraz yabancı, belli bir kitlesi olsa ve muhteşem bir oyun olsa da Madden NFL 16 ülkemizde çok satılan bir oyun değil bilindiği gibi, Youtube listesinde ise üçüncü sırada yer alıyor.

Tuna Şentuna’dan detaylı Until Dawn incelemesini okumak için; https://www.level.com.tr/all-review-list/until-dawn

Youtube, en fazla izlenen & yüklenen oyunlar (Ağustos 2015)
1.Until Dawn
2.Call of Duty Black Ops III
3.Madden NFL 16
4.Pac-Man 256
5.Superhot
6.Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
7.Super Mario Maker
8.Gears of War
9.H1Z1
10.World of Warcraft

2750504-4737371621-SamHi

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler