div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İşte Razer’ın Xbox Elite Controller’a cevabı!

- Advertisement -

Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve 150$’lık fiyatıyla çoğu oyuncu için pahalı bir hayal olarak kalan Xbox Elite Controller’ın artık bir rakibi var.

Razer Wildcat, ana hatlarıyla Xbox’ın klasik gamepad’ine oldukça yakın bir cihaz, ayrıca Elite’in özel haptik kontrol sistemine de sahip değil.

Ancak Xbox One ve PC uyumu yanında, ikisi çıkartılabilir dört ilave tetik tuşu, fermuarlı bir kılıf, dört tuştan oluşan kumanda paneli, Razer yeşili analog stick koruyucuları ve tutuşu arttıran aynı renkte bir kaplama ile beraber geliyor.

Razer, turnuvalarda da kullanılabilecek şekilde tasarlanan ve Xbox Elite Controller’a göre daha “dayanıklı” bir görüntü çizen bu model için tam 150$’lık bir fiyat etiketi belirlemiş, yani Elite ile fiyatı aynı.

Muhteşem gözüktüğü kesin olsa da, hitap ettiği kitle profesyonel ve cüzdanı kabarık oyunculardan ibaret gibi gözüküyor. Razer Wildcat’in ülkemizdeki fiyatı tam 630 TL!

345

353

- Advertisement -

4234

56353

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler