div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Jade Empire kısa süreliğine Origin’de bedava!

- Advertisement -

İnanması zor ancak Jade Empire çıkalı on sene geride kalmış ve firma bunu kutlamak için oyunu kısa bir süre için bedava yaptı.

Dün gibi hatırlıyorum, son yılların en fazla kar yağan kışlarından biri geride kalmış, Nisan ayı başında şehir dışına, ailemin yanına gidebilmek için ancak fırsat bulabilmişim. Sırt çantamda o sıralarda yeni başladığım modelcilikte kullanacağım sürüsüne bereket malzeme var, hava güzel, Sirkeci’de oturmuş trenin yanaşmasını bekliyorum, elimde Level. Neden olduğunu bilmiyorum (belki oyunun türü, belki de incelemeyi okuduğum anların gün batımına denk gelmesinden) ama o sayıdaki onca oyun içinde en fazla Jade Empire: Special Edition kaldı aklımda. Döndüğümde edinip oynamayı planladığım oyunu aradan geçen 8.5 senede ne edinebildim, ne de oynayabildim.

Bizden vaktiyle oldukça iyi puanlar alan ve RPG temasını uzakdoğu motifleri ile birleştiren az sayıda oyundan biri olan Jade Empire: SE kesinlikle indirmeye değecek bir oyun.

Demek ki kısmet bugüneymiş, harddiskinizde 8GB yer işgal edecek olan oyun kısa bir süreliğine Origin’den ücretsiz olarak indirilebiliyor. Bitiş tarihi konusunda ise bir açıklama yapılmış değil, iyisi mi elinizi çabuk tutun. 😉

Origin: https://www.origin.com/en-ie/store/buy/jade-empire-1/pc-download/base-game/special-edition#media

1510302-jade_empire_01

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler