div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Japonya’nın en büyük görsel romanı Avrupa’ya geliyor.

- Advertisement -

Muv-Luv görsel roman türünün tarihteki en popüler oyunu. 13 yıllık tarihi boyunca PC’den Xbox 360’a kadar tüm konsollarda yayınlandı, ancak hiçbir zaman Japonya dışına, Avrupaya çıkmamıştı. Yeni bir Kickstarter Projesi bunu değiştirmeyi hedefliyor. İngilizce dil desteğiyle serinin ilk iki oyununu yani Muv-Luv ve Muv-Luv Alternative‘i Steam’e getirmeyi hedefliyor.

Lokalleşme çalışmalarına ek olarak bir grup hayran çevirmenleri ve profesyonel çevirmenler, oyun yapımcıları ile birlikte çalışıp oyunun görsellerini güncellemeyi hedefliyor. Oyunun PS3 versiyonunda ki özellikleri kullanılarak görselleri iyileştirilecek olan oyunun aynı zamanda UI (User Interface)’i ve Menüsüde geliştirilecek.

Kampanya sadece 250.000 dolar hedef belirlemişti ama 2 gün geçmesine rağmen bağış 450.000 doları buldu bile. Oyun yapımcıları eğer miktar 500.000 doları bulursa oyunu PS Vita için’de çıkaracaklarının sözünü verdi. Şimdiye kadar yapılan bağışlarla serinin ilk oyununu Mart 2016’da Steam’de göreceğiz. Bunu takiben serinin ikinci oyunu ise 2016 yazında çıkması bekleniyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler