div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Jason’ın maskesi düştü!

- Advertisement -

Mortal Kombat X, 5 Mayıs itibariyle Jason Voorhees’i kadrosuna katmıştı, biliyorsunuz. Kadroya girmesiyle maskesinin düşmesi de bir oldu.Jason’ın maskesi düştü! Birçok oyunun PC versiyonlarının normalde göremeyeceğiniz kamera açılarını ortaya çıkarmanıza yarayan program Camera Hack, geçtiğimiz günlerde popülaritesini artırmak için Jason’ı kullandı.

Jason, oyun içerisinde her 3 varyasyonda da maskesiz olarak görünmüyor. Maskesini çıkardığı tek sahne, rakibinin işini bitirdikten sonra kameraya sırtını dönerek maskesini çıkarıp attığı sahne. İşte burada Camera Hack devreye giriyor ve Jason’ın yüzünü görebiliyorsunuz.

Tabii Jason’ın maskesi varken yüz detaylarına ihtiyaç duymamış Namco Bandaii ama yine de maske arkası tasarlanmış. Burada da şöyle bir detaya ihtiyaç var aslında: Jason bu maskeyi neden takıyor? 13. Cuma serisinin 3. filminde bu maskeyi takmaya başlıyor Jason ve sebebi de yüzünün oldukça çirkin olması. Karakterin Mortal Kombat versiyonundaki yüzü ise gördüğünüz gibi birkaç yara izi haricinde gayet normal, hatta karizmatik.

Bu arada, Jason’ın maskesini düşürmenin daha vahşi bir yolu daha var. Shinnock, Brutality’lerinden bir tanesiyle (Face Off) rakibinin yüzünü çıkarıp kendi yüzüne takabiliyor. Bunu kullanarak da Jason’ın maskesini çıkarabilirsiniz ama… Bu biraz daha kanlı bir yöntem.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler