div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Jediturk “Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi” Özel Gösterimi ve Organizasyonu!

- Advertisement -

Jediturk, kökeni 1997 yılında Türkiye’de internetin yaygınlaşmaya başlaması ile internet üzerinden iletişim kurarak bir araya gelen ülkemizin ilk ve en eski hayran grubu.

Şimdiye kadar, sosyal medya ve internet içeriğini günü gününe takip eden bir grup olarak bugüne kadar bütün ulusal kanallarda, gazetelerde ve dergilerde röportajlar ve özel projelerle ülkemizdeki Star Wars sevenlere basın yoluyla içerik desteği verdiler.

19 yıllık bu süreçte Lucasfilm Türkiye temsilcisi tarafından resmi referans olarak tercih edilip tüm Lucasfilm etkinliklerinin fan kitlesinin organizasyonlarını yaptılar.

Her Star Wars filminde olduğu gibi yeni gelecek olan”Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi” filmi için de organize olup tamamen kendi imkânlarıyla bir sinema kompleksinde Özel Gösterim ve etkinlikler düzenliyorlar. Profilo AVM içinde yer alan tiyatro salonu ve Cinema Pink de bir araya gelme kararı almışlar.

Filmi, bu tutkularını birlikte yaşamak isteyen hayranlar için unutulmaz bir parti ve gösterime dönüştürme kararı alarak 14 Aralık 2016 Çarşamba gecesi 21.00 da gerçekleşecek bu özel gösterim için 400 kişilik bir organizasyon hazırlanmış.

Türkiye’de ilklerin yaşanacağı, bir çoğu filmlerdeki karakterlerin kostümleri ile filmi izlemeye gelecek 400 kişilik özel gecenin programını aşağıda bulabilirsiniz.

Yer: Profilo AVM, Tiyatroları 1. Salon Program:

- Advertisement -

14.00 Jediturk ekibi etkinlik alanında yerini alacak

16.00 DJ set müzik yayını başlayacak, Tv ve yazılı basından gelen medya mensuplarıyla, Star Wars temalı röportajlar ve çekimler yapılacak.
18.30 Misafirler tiyatro salonuna davet edilecek.
19.00 Açılış konuşması
19.10 Işın Kılıcı Gösterisi
19.20 Kostüm Yarışması
19.50 Bilgi yarışması
20.20 interaktif Drama
20.40 Kapanış konuşması ve sinema salonlarına geçiş.

21.00 Film Gösterimi Cinema Pink salonları

Organizasyon öncesinde, esnasında ve ayrıca sinema girişinde tüm televizyon, yazılı ve dijital ortamda yayın yapan medya mensupları için fotoğraf, video çekim ve röportaj olanakları da kendileri tarafından sağlanacak.

İletişim:
Kağan Atsüren: [email protected]

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler