div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Jet Set Radio sevenler için geliyor: Hover – Revolt of Gamers

- Advertisement -

İlk çıkışını Dreamcast’te gerçekleştirdikten sonra çıkmadığı platform, kendisini sevdirmediği oyuncu kalmayan Jet Set Radio’nun ruhunu devam ettiren Hover: Revolt of Gamers bomba gibi geliyor.

2013 yılında 36 bin dolar hedefli bir kickstarter kampanyası başlatan ancak hedeflerini kat kat geride bırakarak 117 bin dolar toplamayı başaran Hover – Revolt of Gamers, kısa süre içinde 14.kez update edildi. Çıkış tarihi henüz belli olmayan oyun Jet Set Radio’nun rengarenk dünyası ve oynanışını alarak Mirror’s Edge’in serbestliği ve Star Wars ve 5th Element gibi filmlerin esintileriyle tek potada eritmeyi başarmış gibi gözüküyor.

Oyundaki serbesti düzeyi daha şimdiden harika gözüküyor, aşağıdaki videoda da izleyebileceğiniz gibi oyunun renk paleti ve Borderlands havası veren el çizimi grafikleri de gayet başarılı. Üstelik oyunun henüz alpha aşamasında olduğunu da belirtmemiz gerek. Eğer hoşunuza gittiyse Steam’de erken erişimde bulunan oyunu 31tl’ye satın alabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler