div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

John Romero 21 yıl sonra Doom bölümü tasarladı!

- Advertisement -

John Romero’nun renkli yaşamı ciddi iniş çıkışlara sahne olmuş olabilir ancak biz onu Doom ile hatırlıyoruz.

Daha önce de pek çok oyuna imza atmış olmasına rağmen, bizim gündemimize John Carmack ile beraber hayat verdiği ilk iki Doom oyununun ardından, bir daha çıkmamak üzere giriş yapan John Romero, daha sonraları tarihin en mantar oyunlarından biri olarak nam salacak Daikatana’nın olaylı reklam kampanyasıyla da gündemde kalmayı başarmıştı. Oyun dergilerine verilen boy boy “John Romero is about to make you his bitch! – Türkçeye özellikle çevirmedim” ilanlarının üzerine oyun oynanamayacak kadar kötü çıkınca, Romero’nun ünü de yerle yeksan olmuştu elbette.

2005’ten sonra John Romero’yu önemli bir yapımda görmedik (Katkı verdiği son oyunlardan Area 51 berbattı!), ancak bu kendisini ıskartaya çıkarttığı anlamına da gelmiyor. Aşağıda da görebileceğiniz gibi kendisi oturmuş 21 sene sonra bir Doom bölümü tasarlamış, üstelik onu da Dropbox üzerinden paylaşmış. Biz denemeye niyetlendik bile, siz de bir göz atın.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler