div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Journey bu kez Playstation 4 için geliyor

- Advertisement -

2012 yılının Mart ayında tanıştığımız ve tek bir kelime bile diyalog olmadan da bir oyunun ne kadar hatırlanabilir olabileceğini kanıtlayan Journey, bu kez Ps4 için geliyor.

Dün gibi hatırlıyorum, askere gitmeme bir haftadan az bir süre kalmıştı ve oyun Ayça’ya inceleme için geldiğinde ne olduğu hakkında hiç bir fikrimiz yoktu. Gecenin bir vakti Ayça (Zaman) ve Burçin (Yılmaz) ile oturup iki buçuk saat içinde bitirivermiştik. Hikaye kendisini sadece grafikler ile anlatacak kadar naifti ve kendimizi o kadar kaptırmıştık ki, oyun içinde karşılaşıp notalar ile haberleştiğimiz gizemli arkadaşımızın dünyanın her hangi bir yerinden girip, oyunda bizimle eşit seviyede yol katetmiş gerçek bir insan olduğunu bile ertesi gün balkonda çay içerken şöyle bir kritik yaptığımızda farketmiştik.

Journey, geçtiğimiz yıl Gamescom’da Ps4 için çıkacağı açıklandıktan neredeyse bir sene sonra, 21 Temmuz’da Ps4 ile buluşacak. TheGameCompany oyunu eşsiz yapan ne varsa aynen korumakla birlikte 30fps limitini 60fps’e çıkarmış ve 1080p desteği eklemiş.

Bir şekilde Ps3’te bu keyfi kaçırdıysanız geri dönüp bakmanıza gerek kalmadı arkadaşlar, bakalım siz bu hikayeyi kendinize hikayenize nasıl katacaksınız?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler