div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Journey’nin Ps4’te nasıl göründüğünü merak edenlere…

- Advertisement -

2012 yılının Mart ayında tanıştığımız ve tek bir kelime bile diyalog olmadan da bir oyunun ne kadar hatırlanabilir olabileceğini kanıtlayan Journey, nihayet Ps4 ile tanıştı.

Hikaye kendisini sadece grafikler ile anlatacak kadar naifti hatırlayacağınız üzere ve kendimizi o kadar kaptırmıştık ki, oyun içinde karşılaşıp notalar ile haberleştiğimiz gizemli arkadaşımızın dünyanın her hangi bir yerinden girip, oyunda bizimle eşit seviyede yol katetmiş gerçek bir insan olduğunu bile ertesi gün balkonda çay içerken şöyle bir kritik yaptığımızda farketmiştik.

Journey, geçtiğimiz yıl Gamescom’da Ps4 için çıkacağı açıklandıktan neredeyse bir sene sonra, 21 Temmuz’da Ps4 ile buluştu. TheGameCompany oyunu eşsiz yapan ne varsa aynen korumakla birlikte 30fps limitini 60fps’e çıkarmış ve 1080p desteği eklemiş.

Bir şekilde Ps3’te bu keyfi kaçırdıysanız geri dönüp bakmanıza gerek kalmadı arkadaşlar, işte oyunun yayınlanan nihai oynanış videosu da geldi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler