div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Just Cause 3’e oynanış videosu!

- Advertisement -

E3 2015’de yayıncı firmalar ellerindeki oyunları bir bir dünyaya tanıtıyor ve Square Enix’de ilk bombasını Just Cause 3 ile patlattı. Yapımcı ekip Avalanche Studios, oyunun 1 Aralıkta piyasada olacağının müjdesini verdi ve oynanışa dair detaylar içeren bir video yayınladı. Yayınlanan yeni videonun yine açık dünya olduğunu görüyoruz. Oyunun oldukça aksiyon dolu bir oynanışa sahip olduğu gördük ve ikinci oyuna göre yapılan geliştirmeler videoda yer alan diğer detaylar.

Oyun boyunca düşmanlarımızı oldukça farklı şekillerle alt edebileceğimiz de videoda gösterilen diğer bir detay. Aynı zamanda Just Cause’un açık dünya teması nedeniyle araçların önemi üçüncü oyunda da kendini koruyacak ve pek çok aracı kullanabileceğiz. Videoda patlayıcı dolu bir kamyonun düşman üssüne çarpıp patlaması heyecan vericiydi. Bunun gibi pek çok farklı şekilde düşmanlarımızda savaşabileceğiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler