div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Just Cause 3’e interaktif fragman!

- Advertisement -

1 Aralık tarihinde piyasaya çıktıktan sonra bizlere özgürce kaos yaratma fırsatı verecek olan Just Cause 3 için yeni trailer yayınlandı.

Yalnız bu trailer diğerlerinden biraz farklı. Aslında tam da beklediğimiz gibi, ana temasını yaptığınız seçimlerin ve özgürlüğün oluşturduğu bir oyunda trailer’da bize adım adım seçimler yaparak ilerleme şansı veriyor. Aslında bunu bir sonraki video linkine tıklamak gibi oldukça babadan kalma bir yöntemle yapıyor ama düşünce güzel, hikayelerin birbirine bağlanması da oldukça başarılı.

İlk duyurulduğunda olabileceği kadar kayıtsız kaldığım bu oyunun çıkış tarihini bekler oldum açıkçası, muhtemelen sizin için de durum çok farklı değil. Ne dersiniz?

Haberler

1 Yorum

  1. just cause 2’yi hala oynuyorum mükemmel oyun. gta dan çok daha fazla aksiyon ve göre v içeriyor ama nedense reklamını iyi yapamadıkları için bilinmeyen bir oyun olarak kenarda kalmış durumda

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler