div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Just Cause 3’ün yapımcısı işçi çıkartacak

- Advertisement -

Just Cause serisi ve Mad Max oyunlarıyla tanıdığımız Avalanche Studios işçi çıkartmanın eşiğinde.

Just Cause 3 gibi dev bir projeyi hemen hemen tamamlayan ve Mad Max ile de bizlerin beğenisini kazanamamış da olsa iyi satış rakamlarına ulaşan Avalanche Studios, 24 çalışanı işe yollarını ayırma noktasına geldi.

“Büyük projeler arasındaki geçişler daima zorlayıcı, özellikle de bizim gibi bağımsız geliştiriciler için. Bir projeyi henüz tamamladık (Mad Max) ve bir diğerinin son hazırlıklarını yapıyoruz. Yeni projelerimize başlarken bir önceki projelerdeki takımların boyutlarını ve yetenek setlerini birbiriyle tutturmak her zaman çok mümkün olmuyor ve bu yüzden bazı yetenekli geliştiricilerimizle yollarımızı ayırmak zorundayız.

Bu yüzden New York stüdyomuzdaki 12 geliştiricimize bilgi verildi, benzer adetlerde çalışanımıza da geçtiğimiz yaz bilgilendirilmişti ancak ayrılanların yerine yeni çalışanlar (başka yetenekler ve vasıfta) almak üzereyiz. Yeni yılda da bu işe alımlara devam etmeyi umuyoruz. Bu şanssız durum mevcut projelerimizin hiçbirini etkilemeyecek ve gelecekte karşımıza çıkabilecek durumlara göre ayağımızı yorgana göre uzatma amacı taşıyor.”

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler