div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kadınlara özel bir Hearthstone turnuvası ne kadar ters gidebilir?

- Advertisement -

Elbette ortada başarılı bir konsept ve e-Spor’la uğraşan onca başarılı kadın varken, “taşın suyunu biraz daha çıkartalım, biraz daha fazla erkek izleyici çekelim” derseniz, bu gayet mümkün.

Çin’de bir Hearthstone turnuvası… Kadın oyunculara özel, 8 oyuncu birbiriyle mücadele edecek ve Twitch’den canlı yayınlanacak, kısaca ilgi çekmesi kesin bir konsept. Lakin organizasyon işinde bir şeylerin son derece ters gittiği de ortada.

Şimdi bu turnuvayı nasıl alay konusu hale getirebilirsiniz bir bakalım.

Önce Hearthstone oynamak konusunda hiç de fena gözükmeyen oyuncuları alır ve lise müsameresi kıvamında, tek tip giydirir, kameranın önüne çıkartırsınız. Oyuncuların yüzünden “ne yapıyorum ben burada ya?” ifadesi okunurken bununla yetinmez, onları alır pembe bir bar sandalyesine oturtur, karşılarına da notebook’un güçlükle sığabildiği yuvarlak bir bar masası koyar, üzerine de dantel serersiniz.


Watch live video from DTwoHS on Twitch

İzleyenler ne hissetti bilinmez, ancak başta oradaki oyunculara saygısızlık, sonra da “her şey sen ekrana daha yakından bak diye kardeşim” düşüncesini çok net hissettirdikleri seyirciye, ayakta alkışlıyoruz.

6707966b897ea28fe4e42f4c29c0d5c5

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler