div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Karşınızda Widowmaker

- Advertisement -

Blizzard’ın merakla beklenen Overwatch’un her karakterin oynanışı yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Her geçen gün yeni bir oynanış videosu ile karakterlerini tanıtan Overwatch’da bu halkanın son ismi Widowmaker isimli karakter oldu. Peki Widowmaker nasıl bir karakter? yetenekleri neler şöyle bir bakalım.

Menzilli bir karakter olan Widowmaker oyunun tarzına uygun olarak dizayn edilmiş bir keskin nişancı tüfeği kullanıyor. Haliyle sıcak çatışmanın yaşandığı bölgenin dışında kalarak uzaklardan düşmanlarını avlamayı tercih eden bu karaktere karşı oyuncular hayli dikkatli olmak zorunda kalacak gibi gözüküyor. Evet Widowmaker’ın kullandığı silahın ana rolü oldukça etkili bir sniper tüfeği olması. Ancak yakın çatışmalar için her ne kadar hasar oranı düşük olsa da otomatik bir silaha dönüşebiliyor. Ayrıca Grappling Hook yeteneği sayesinde sıcak çatışma alanından kolayca kaçmak ve Venom Mine yeteneğiyle düşmanı tuzağa çekmek Widowmaker’ın diğer yetenekleri. En önemli yeteneği olan nihai yeteneğinde ise Widowmaker duvarların arkasındaki düşmanlarını belli bir süreliğine görebiliyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler