div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Killing Floor 2’ye daha fazla şiddet geliyor

- Advertisement -

Killing Floor ve Red Orchestra-Rising Storm serileri gibi aynı türün iki ayrı ucunu Tripwire Interactive gibi başarıyla geliştirebilen çok az firma var.

Küçük bir bütçeyle geliştirilmesine rağmen çok beğenilen ve kendi kitlesini yaratan Killing Floor serisinin ikinci oyunu geçtiğimiz ay erken erişime girmişti ve Haziran sayımızda test etmiş, çok da beğenmiştik. Tripwire kullanıcılardan gelen yorumları dikkate alarak ilk ciddi içerik hamlesini de yapmak üzere, üstelik ücretsiz olarak.

“Incinerate N’ Detonate pack” adlı içerik yakında kullanıcılara sunulacak ve iki yeni perk ve iki yeni silahla birlikte oyundaki şiddetin dozunu epeyce arttıracak yeni bir geliştirme ile geliyor. Bu geliştirme ile oyundaki tüm modellemeler iç organlarına kadar tasarlanmış durumda ve alınan hasarın türüne, yerine ve hatta hasarın alındığı açıya göre bile efektler değişiklik göst… Yok böyle bir şey arkadaşlar, yeni eklenti kısaca şu anlama geliyor, karakterler mermiyi yediği gibi balkabağı gibi patlayacak. Hoşunuza gidecek mi emin değiliz ama aşağıdaki videoda sonucu görebilirsiniz.

Killing Floor 2’nin bugünden itibaren herhangi bir istatistik sıfırlama olayına gitmeyeceği de ayrıca duyuruldu, böylece ‘hadi baştan başlıyoruz’ der gibi oyundaki ilerlemeniz kaybolmayacak.

Çıkış tarihi belli olmayan oyun Steam’de 49tl’den satılmakta.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler