div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Killing Floor 2’ye mikrodalga silahı!

- Advertisement -

Crysis’in X-43 MIKE silahını hemen hatırlayacaksınız muhtemelen, benzer bir ölüm makinası Killing Floor 2 için geliyor.

Küçük bir bütçeyle geliştirilmesine rağmen çok beğenilen ve kendi kitlesini yaratan Killing Floor serisinin ikinci oyunu geçtiğimiz ay erken erişime girmişti ve Haziran sayımızda test etmiş, çok da beğenmiştik. Tripwire kullanıcılardan gelen yorumları dikkate alarak ikinci ciddi içerik hamlesini de yapmak üzere, üstelik ücretsiz olarak.

Killing Floor 2 bilindiği gibi vahşetin dibine vurabildiğiniz online bir FPS oyunu. Bir süredir erken erişimde olan oyuna ilk güncelleme ile gelecek olan Incinerate N’ Detonate eklentisi beraberinde Mikrodalga silahını da getiriyor. Oyunun hasar modellerini gözünüzün önüne getirin ve bu silahın yol açacağı vahşeti gözünüzün önüne getirmeye çalışın şimdi.

Killing Floor 2’nin bugünden itibaren herhangi bir istatistik sıfırlama olayına gitmeyeceği de ayrıca duyuruldu, böylece ‘hadi baştan başlıyoruz’ der gibi oyundaki ilerlemeniz kaybolmayacak.

Çıkış tarihi belli olmayan oyun Steam’de 49tl’den satılmakta.

WDPq95X

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler