div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kimseyi öldürmeden Fallout 4 bitirilebilir mi?

- Advertisement -

Eh, Fallout 4 ve Wasteland’de çoğumuz yüz saati geçtiğine göre ilginç denemelerin başlamasında bir sakınca kalmamış demektir.

Bu bildiğiniz anlamda bir speedrun değil. Peki öldürdüğünüz şeylerden tecrübe puanı topladığınız RPG temelli bir oyunu kimseye ateş edilmeden, kimseye oklava ile dalınmadan bitirmek mümkün olabilir mi?

The Weirdist’ten Kyle Hinckley bu konuyu merak etmiş ve hiç kimseyi öldürmeden oyunu bitirme amaçlı olarak çıktıkları yolculuklarında mutlu sona ulaşmayı da başarmışlar. Üstelik Fallout 4’ün serinin en fazla aksiyon içeren oyunu olduğunu da hatırlatmak gerek, yani işleri diğer oyunlara göre bir kat daha zorlaşmışken.

Maalesef Fallout 4’ün zayıf diyalog ve diplomasi seçenekleri burada da karşısına çıkmış ve bu “kimseyi öldürmeme” maratonu “seçimler ve diyalogla” elde edilen bir başarı olmaktan ziyade oyunun açıklarını kullanmak ve yalnızlıkla mümkün olabilmiş.

İlk bölümünü aşağıda izleyebilirsiniz, denemek isteyenler varsa iyi bir rehber olacaktır.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler