div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kingdom Come: Deliverance ile 30 dakika!

- Advertisement -

Bu yaz piyasaya çıkması beklenen orta çağ temalı ve RPG türündeki “yaşam simülasyonu” Kingdom Come: Deliverance biraz gecikecek gibi gözüküyor.

Hemen belirtelim, oyunun PC versiyonu programa uygun gidiyor ve zamanında çıkabilecek durumda, zaten aşağıda izleyeceğiniz Eurogamer videosundan da oyunun ne kadar iyi gözüktüğüne tanık olabilirsiniz.

Sıkıntı şu ki, CryEngine 3 ile geliştirilen oyunun konsol versiyonları geliştirme hızında PC versiyonunun bir miktar gerisinden geliyor gibi gözüküyor. Firma da daha önce söz verdiği gibi tüm platformlara aynı anda çıkartabilmek adına oyunun çıkışını erteleyebilir ki bu oldukça güçlü bir ihtimal.

Oyunun namını daha önce duymamışlar için kısaca bir giriş de yapalım, Warhorse tarafından tasarlanan oyun, orta çağ temasını kullanırken de fark yaratmayı başarmış bir yapım öncelikle. Oyunda büyü, ejderhalar, orklar gibi fantastik öğelerin hiçbiri bulunmayacak. Sizi bir orta çağ savaşçısının yerine koymayı hedefleyen oyunun en büyük numarası ve vaadi ise savaş mekanikleri. Oyunda tek tuşa basarak 3-4 saniye içinde sonuçlanan savaşlardan ziyade adımınızı koyduğunuz yere dikkat etmenizi gerektirecek, kılıç kullanımı ve karşınızdakinin hamlelerine odaklanan yenilikçi bir savaş sistemi bulunuyor, tıpkı For Honor gibi.

Aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi oyun size o günleri hissetirme konusunda son derece iddialı ve bu yıl sonuna kadar PC, Xbox One ve PS4’e çıkacak.

Eurogamer’ın 30 dakikalık deneyimini aşağıda izleyebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler