div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kingdom Come: Deliverance iddialı geliyor

- Advertisement -

Warhorse firmasının ortaçağ temalı ve son derece derin bir oyun yapısı vaadeden RPG’si bir sene kadar sonra bizimle olacak.

Firma ortaçağ temasını kullanırken de fark yaratmayı başarmış. Oyunda büyü, ejderhalar, orklar gibi fantastik öğelerin hiç biri bulunmayacak. Sizi bir ortaçağ savaşçısının yerine koymayı hedefleyen oyunun en büyük numarası ve vaadi ise savaş mekanikleri. Oyunda tek tuşa basarak 3-4 saniye içinde sonuçlanan savaşlardan ziyade adımınızı koyduğunuz yere dikkat etmenizi gerektirecek, kılıç kullanımı ve karşınızdakinin hamlelerine odaklanan yenilikçi bir savaş sistemi bulunuyor, tıpkı E3’te açıklanan For Honor gibi.

Aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi oyun size o günleri hissetirme konusunda son derece iddialı ve 2016 yaz aylarında PC’lere çıkacak. Warhorse’un patronu Daniel Vavra oyunun PC’lere çıkmasının ardından fazla zaman geçmeden yeni nesil konsollar ile de buluşacağını açıkladı.

Yaptığımız diyaloglar ve günlük tavırlarımız ile belirlenen bir karakter gelişimi ve ün sistemi, Bohemia’nın CryEngine 3 ile desteklenmiş muhteşem görselleri, ister şair, ister bir savaşçı olun, oturup gün batımında bir ağaca sırtınızı verip güneşin batışını seyretmekten bile keyif alacağınızı vadeden bir oyun yapısı. Nefesimizi tuttuk, bekliyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler