div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kıyamet Savaşçıları’nın senaryosu ortaya çıktı

- Advertisement -

Kıyamet Savaşçıları’nın dikkat çekici senaryosu ortaya çıktı!

37Games, bu hafta başında yaptığı açıklamayla, Türk oyunculara özel gerçek zamanlı ARPG oyunu Kıyamet Savaşçıları’nı duyurmuştu. Daha önce Mitoloji Online oyunu ile Türkiye’de ses getiren 37Games’in, yaz ortasında kapalı beta yayınına başlayacağı yeni oyunu Kıyamet Savaşçıları ile ilgili detaylar da gelmeye başladı.

Bir hafta içerisinde kapalı beta yayını için ön kayıtlar alınmaya başlanacak ve hemen ardından bu süre içerisinde beta yayını başlayacak. Oyunla ilgili gelen diğer bir detay ise dikkat çekici senaryosu:

“Tanrılar ve Titanlar arasında Olimpos’ta 11 yıl süren bir savaş yaşanmıştır. Savaşın sonunda Titanlar ölmüş, Tanrılar ise gitmiştir. Her ne kadar Titanlar’ın lideri Kronos hapsedilmiş olsa da bu, karanlığın yeryüzüne yayılmasına engel olmayacaktır. Geriye az kişi kalmıştır ancak cesur savaşçılar gitmemiştir. Bu savaşçılar övgüyü hak etse de sayıları yeterli değildir. Zayıf insanoğlu, umutsuzca Tanrılara yalvarmaya başlamıştır. Bazıları cevap verir…

Önce Apollo, gümüş yayı ile gelir ve insanlığa okçuluğu, avlanmayı ve gizlenmeyi öğretir. Ardından savaş arabası ile Ares gelir; savaşmayı ve ayakta kalmayı öğretir. Derken Zeus şimşeği ile ortaya çıkar. O da insanoğluna doğanın gücünü, ışığı ve rüzgarı kontrol etmeyi öğretir. Sonra, Tanrılar insanlara güvenir ve bir daha dönmemek üzere onlardan ayrılır. Artık Kronos ve taraftarlarına karşı bir umut vardır. Apollo’nun okçuları, Ares’in şövalyeleri ve Zeus’un büyücüleri birleşecek ve Kronos yok oluncaya kadar onunla savaşacakladır. Kıyamet savaşı yakındır. Kıyamet Savaşçıları ise hazırdır. İnsanlığın son sınavı başlamak üzeredir…”

Kıyamet Savaşçıları’nın kapalı beta testi yaklaşırken hem oyuncularda, hem de geliştirici takımda heyecan artıyor. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen oyuncular, beta test için ön kaydın başlayıp başlamadığını oyunun resmi Facebook sayfasından takip edebilirler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler