div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Klavyenizi kedinizden koruyun

- Advertisement -

Kediler insanların en iyi dostu

7e45195b4a2e176e6490145b6fb7ccb2

Evinizin de sadık koruyucusu

tumblr_n8zmfq4ifI1tgx1goo5_500

Bilgisayarlara olan alakalarını da biliyoruz

giphy

Kedi sahibiyseniz özellikle bilgisayar klavyelerine karşı olan sevgilerini de fark etmişsinizdir. Evet çok sevimliler ama bazen işinizin tam ortasında klavyenizi ele geçirebiliyorlar. Hatta, genelde bunu yapıyorlar. Özellikle bir işin ya da oyunun en kilit noktasını bulup tam o sırada harekete geçiyorlar.

- Advertisement -

giphy2

Bu durumu düşünen bir japon firması klavyenizi kedilerden koruyacak bir ürün tasarlamış.

BEH03_03

gallery06

Fikir fena durmuyor. Yine de kedilerden klavyeleri ne kadar koruyabilir bilemiyorum. Herkes bilir ki, kediler bir şeyi elde etmek istedikleri zaman er ya da geç bunu başarırlar. O yüzden kedinizin bu sistemi alt etmesi çok uzun sürmez gibi duruyor.

Ürünün fiyatı ise biraz pahalı. Türk lirasına çevrildiğinde 156 lira gibi fiyat çıkıyor (Bazı sitelerde değişiklik gösteriyor bu fiyat). Ürün sadece Japonya’da satılıyor. Kendi sitesinden (Eğer Japonca biliyorsanız) ürünün detaylarına bakabilirsiniz: http://www.bessed.jp/products/beh-03/

Haberler

1 Yorum

  1. Benimki klavyenin üzerine çıkmıyor ama gelip monitörün önüne geçip sağa sola bakıniyor. Tabi o an önemli bir oyun anindaysam yaniyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler