div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Köle ticareti üzerinden makara yapan mini oyun geri çekildi!

- Advertisement -

Indie yapımcılarının Steam’in de desteğiyle piyasayı nasıl ele geçirdiği malumunuz, öte yandan bazı fikirleri direkt olarak çöpe atılmayı hak ediyor.

Playing History 2 – Slave Trade adlı macera-puzzle oyunu 2 seneye yakın süredir piyasada (10tl) ve bu oyunun içinde “Slave Tetris” adı altında bir mini oyun bulunmakta. Bu oyunda tıpkı tetris blokları gibi kendi çevresinde bir tur dönmüş köleleri yerleştirerek mümkün olduğunca fazla köleyi gemiye yerleştirmeye ve bölümü geçmeye çalışıyorsunuz! Bunun daha korkunç tarafı ise oyunun yapımcının da söylediği üzere 11-14 yaş arası çocukları eğitme amacı taşıması!

jpg

İşte bu gibi sebeplerden Twitch ve Youtube üzerinden oyunun yayınlanan videolarının da etkisiyle büyük bir öfke dalgası oluştu ve yapımcı benzeri görülmemiş bir duyarsızlık örneği sergilemek ile suçlandı. Neticede de firma yaptığı açıklamada mini oyunun oyundan çıkartıldığını açıkladı.

Clipboard01

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler