div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Konami’den anket: Hangi oyunları yeniden görmek istersiniz?

- Advertisement -

Son günlerde çalışanlara karşı kötü davrandığı yönündeki ciddi iddialar ve süregelen Hideo Kojima problemleri ile meşgul olan bir anket yayınladı.

Şu adresten ulaşabileceğiniz ankette basitçe Konami size hangi eski oyunu/seriyi yeniden görmek isterdiniz şeklinde bir sonu yöneltiyor. Bu anketteki oyunlar ise Castlevania, Zone of the Enders, Suikoden, Vandal Hearts, Rocket Knight/Sparkster, Bishi Bashi, Sunset Riders, Parodius, Contra, Gradius, Track&Field, Bomberman, Mystical Ninja ve Yu-Gi-Oh.

Konami’nin anketi bazı açılardan ilginç. Öncelikle bu listede büyük kitlelere ulaşan casual oyunlar ve kısıtlı ama kemik kitlelere hitap eden oyunlar bir arada verilmiş ve tabii Silent Hill ve Metal Gear Solid listede yok. Tamam belki eski yapımlara ağırlık verilmiş olabilir ama özellikle Silent Hill’in son çuvallamadan sonra ufukta yeni bir oyunu yokken listede yer almaması ilginç. Elbette uzun vadeli stratejilere yönelik alınacak kararlara yardımcı olması için yapılmış bir anket ve direkt bir etkisi yok, bakalım ardından ne çıkacak.

konami-620x

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler