div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Korkuyu iliklerinize kadar hissedeceğiniz bir oyun geliyor: Tangiers

- Advertisement -

Bu tabiri kullanırken çok dikkatli olmak gerektiğinin bilincindeyim, zira bir insanı günlerce gece lavaboya gitmekten alıkoyacak bir yapım diğer bir insanı güldürebiliyor.

Andalusian Games adında bir indie geliştiricinin elinden çıkan Tangiers ise bu konuda oldukça iddialı. Geçtiğimiz yıl başarılı bir kickstarter kampanyasına imza atan ve hedefinin üstüne çıkarak yaklaşık 50 bin euro toplamayı başaran yapım, destekçilerine özel olarak 3 Eylül’de beta aşamasına geçiyor. Bu tarihten itibaren 40 eurokarşılığında ön sipariş verip siz de bu deneyimi oyun çıkmadan önce yaşayabilirsiniz. Eğer oyun sizi o kadar da etkilemediyse ve “çıktığında oynarım” diyorsanız fiyatı 19 euro civarında olacak.

Oyun monokrom renklerin baskın olduğu bir renk paletine sahip ve sizi “cöö” dercesine sağdan soldan fırlayan yaratıklar ile değil de atmosferiyle etkisi altına almayı hedefliyor, tıpkı korkuyu saniye saniye artarak hissettiğiniz Amnesia serisinde olduğu gibi. Oyunda bölümler de her seferinde yeni baştan oluşturulacak ve sürekli farklı deneyimler yaşayacaksınız.

Oyunu tam sürümünün bir gecikme olmazsa 26 Kasım’da PC, Mac ve Linux için piyasada olması bekleniyor.

Tangiers’in soundtrack’ini bedava olarak şu linkten dinleyebilirsiniz: https://tangiers.bandcamp.com/

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler