div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Lanka’nın şeytan kralıyla tanışın!

- Advertisement -

Hi-Rez Studiosun hem yayıncılığını hem de yapımcılığını üstlendiği Smite, MOBA oyunlarına üçüncü şahıs kamerasıyla farklı bir bakış açısı ve oynanış getirdi. Mitolojik tanrıları ve tanrıçaların birbiriyle savaştığı yapım, karakter kadrosunu her geçen gün genişletiyor. Hi-Rez Studios’un oyuna getirdiği son karakter ise Lanka’nın Şrytan Kralı unvanına sahip olan Ravana.

Hint mitolojisinden gelen Ravana, pasif yeteneği ile düşmana beş saniye içerisinde sürekli artan hasarlar verebiliyor. Aktif yeteneklerinin ise daha çok saldırı üzerine kurulu olduğunu gördüğümüz Ravana, Prana Onslaught yeteneği ile kısa bir menzilde öne doğru bir yumruk savurabiliyor. Overhead Kick yeteneğiyle ise düşmana bir high-kick atarak hasara uğratan Ravana, 10-Hand Shadow Fist yetenrği ile belli bir menzildeki düşmanı yakalayarak yerden çıkan elleriyle hasar verebiliyor. Ravana’nın nihai yeteneği ise rakibin bir anda üzerine atlayarak yüksek hasar verebilmesine yardımcı oluyor. Ayrıca bunu yaptıktan sonra birkaç saniye boyunca yeteneğin etkisi sürüyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler