div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Lara Croft Gamescom 2015’i boş geçmedi!

- Advertisement -

Yeni Tomb Raider oyunu pek çok oyuncuyu heyecanlandırıyor. Microsoft ise her fırsatta oyunu Xbox One için tanıtmaktan geri durmuyor. Gamescom 2015’de de Microsoft Rise of the Tomb Raider’ı bir kez daha oyunculara gösterdi. Yepyeni bir oynanış videosu yayınlanan oyun bir kez daha Lara Croft hayranlarını heyecanlandırdı.

Crystal Dynamics Gamescom 2015’de yayınladığı oynanış videosunda hem gizliliğe hem de aksiyona dikkat çekti. Lara ile bir suikastçı edasıyla nasıl ilerleyebileceğimizi veya ortalığı velveleye verip kinimizi düşmanların üzerine nasıl kusabileceğimizi gördük. Ayrıca kamp alanlarında Lara için daha detaylı bir yetenek ağacının yer aldığını görüyoruz. Yine de oynanışta dikaktimi çeken unsurlara bakacak olursak, öldürme animasyonlarının daha geliştiğini söyleyebilirim. Özellikle Lara’nın düşmanı suya çekip öldürdüğü bölümde heyecan duymamak elde değil. Birkaç kişilik kalabalıklarda ise düşmanların dikkatini teker teker çekip alt etmenin faydasını yine yayınlanan videoda görebiliyoruz. Son olarak ise önceki Tomb Raider’da olduğu gibi olaylar arasına senaryoyu ilerletmek amacıyla sokulan demoları yine bolca göreceğiz gibi duruyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler