div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rise of the Tomb Raider’da aynı bölümü kimseye zarar vermeden geçmek mümkün mü?

- Advertisement -

Rise of the Tomb Raider’ın Gamescom fragmanını izlediyseniz sevgili Lara’nın kana susamış bir katile dönüştüğünü de farketmişsinizdir.

Aşağıda bulabileceğiniz videoda, reboot edilen serinin ilk oyununda yere düşüp canı yandıkça dilimizi ısırdığımız sevgili Lara Croft’umuzun artık iyiden iyiye insanları tavuk gibi boğazlamaya başladığına, bir mezar hırsızından soğukkanlı bir katile dönüştüğüne tanık olmaya başlamıştık ve bu oyunun gelecekte izleyeceği yol konusunda hiç de iyi işaretler vermemişti. Crystal Dynamics’in yayınladığı son oynanış videosu ise yine aynı bölümde,bu kez hiç kimseyi incitmeden ilerleyebileceğimizi, bunun sadece bir seçime bağlı olduğunu gösteriyor ve sizin de görebileceğiniz gibi neredeyse bir Thief, bir Splinter Cell ayarında görünmezlik-aksiyon öğelerine sahip.

Aslında bizim anlatmaya çalıştığımız bu değildi ama yine de bunu görmek iyi oldu, önce Gamescom, sonra da yeni videoyu alt alta ekliyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler