div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

LawBreakers’ın ilk oynanış videosu yayınlandı!

- Advertisement -

Gears of War’un yaratıcısı Cliff Bleszinski’nin yeni projesi LawBreakers’ın ilk oynanış videosu büyük beğenimizi kazandı.

Yerçekiminin büyük etken olduğu, oradan oraya zıplayıp durduğunuz, bu sırada da düşmanlarınızı alt etmeye çalıştığınız dinamik bir oyun olarak tasarlanan LawBreakers, 2105 yılında geçen ve soyguncular ile güvenlik güçleri arasında geçen savaşları konu alan oldukça light bir senaryoya sahip şimdilik.

Takım temeli üzerine kurulu FPS türü bir oyun olan LawBreakers, alternatif bir gelecekte geçiyor. Yer çekimini sonsuza kadar değiştiren “Çatırdama” isimli dehşet verici olayın ardından ikiye bölünen dünya daha sonra kendisini iyileştirmeye başlar. Bu yeni çağda teknolojik gelişmeler sonucu insanlar yer çekimi ile oynayabilecek düzeye gelirken bu imkânlar sayesinde süper insan yeteneklerine yakın yetenekler ortaya çıkar. Bu yeni düzende teknolojinin arttırdığı şiddet ile iki güç, yani kanun koyanlar ve onlara karşı olanlar, dünyayı kontrol etmek için bir savaşa girer. Çatışmaların hâkim olduğu bu dünyada yasaları uygulaması için bir organizasyon kurulur. Ancak bunun karşısında oldukça büyük organize suç grubu vardır.

Free-to-Play türünde piyasaya çıkacak olan oyun 2016 yılında bizlerle buluşacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler