div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

League of Legends 2016 Dünya Şampiyonasının yeri belli oldu!

- Advertisement -

League of Legends arenasındaki bütün takımların hayali olan Sihirdar Kupası için yapılacak 2016 Dünya Şampiyonasının yeri belli oldu!

Dünya’nın çeşitli bölgelerinden en iyi takımların katılacağı Dünya Şampiyonası Kuzey Amerika’da yapılacak. Son olarak Dünya Şampiyonası Finali Berlin, Mercedes-Benz Arena’da oynandı ve SKT T1 üstünlüğüyle biten Dünya Şampiyonası bu sene Los Angeles Lakers’a ev sahipliği yapan Staples Center’da son bulacak.

28 Eylül – 28 Ekim tarihleri arasında yapılacak etkinliğin mekanları ise şöyle:

– Grup Aşaması: 29 Eylül-2 Ekim ve 6-9 Ekim’de San Francisco, Bill Graham Civic Auditorium’da
– Yarı Finaller: 13-16 Ekim’de Chicago, Chicago Theatre’da
– Çeyrek Finaller: 21-22 Ekim’de New York, Madison Square Garden’da
– Finaller: 29 Ekim’de Los Angeles, Staples Center’da

Türkiye bölgesi olarak ilk öncelikle Wild Card’ı kazanarak katılabileceğimiz Dünya Şampiyonasında tüm takımlarımıza başarılar dileriz.

Sezon Ortası Özel Turnuvası (MSI) Shanghai’de!

- Advertisement -

Geçen seneki Sezon Ortası Özel Turnuvası’na Wild Card’ı kazanarak katılan takımımız Beşiktaş.OHM pek iyi sonuçlar alamasa da en iyi 6 takım arasına girmeyi başarmıştı. Edward Gaming’in kazanmasıyla biten turnuva bu sene Shanghai’de yapılacak. 2013 All-Star Etkinliği’nden sonra Çin’de gerçekleştirilecek ilk büyük uluslararası etkinlik olacak. Geçen sene az maç oynanılarak tamamlanan Sezon Ortası Özel Turnuvası bu sene Grup Aşaması’nı çift devreli lig usulü olarak oynanılacak, yani iki kat daha fazla maç izleme fırsatı bulacağız.

Sezon Ortası Özel Turnuvası (MSI):

– Mekan: Shanghai Oriental Sports Center

Tarihler:

– 4-8 Mayıs: Grup Aşaması

– 13-15 Mayıs: Final Aşaması

Format:

– Grup Aşaması – Çift devreli lig usulü

– Final Aşaması – 5 maç üzerinden, tekli eleme usulü

Katılan takımlar: NA LCS, EU LCS, LPL, LCK ve LMS liglerinin Kış Mevsimi şampiyonları ve 16-23 Nisan tarihlerinde Meksika’da gerçekleşecek Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası şampiyonu.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler