div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

League of Legends, Razer Arena’ya ödüllerle geliyor!

- Advertisement -

Dünyanın en popüler PC oyunu League of Legends artık Razer Arena tarafından destekleniyor. Razer’ın özellikle rekabetçi oyuncular arasında çok popüler olan Arena platformuna yeni eklediği özellikler sayesinde, League of Legends turnuvaları düzenlemek artık çok daha kolay olacak. Razer Arena’ya gelen LOL desteğiyle birlikte LoL Amatör Ligi’ndeki en yüksek ödül havuzu da duyuruldu. Razer, Arena platformu üzerinde düzenlenen League of Legends turnuvalarını 50.000 dolarlık ödül havuzuyla sponsorluk yapacak.

Oyuncu ekipmanları ve oyun deneyimini zenginleştiren yazılımlarda dünya lideri olmasının yanısıra eSpor alanında yatırım yapan ilk öncülerden olan Razer, popüler Razer Arena platformunun League of Legends desteğini duyurdu. Razer Arena’ya tüm seviyeden casual, rekabetçi, amatör veya profesyonel LoL oyuncularının kendi turnuvalarını yaratıp yönetmelerini kolaylaştıracak araçlar eklendi. Razer Arena’nın yeni özellikleri sayesinde kendi turnuvalarınızı yaratıp yönetirken diğer turnuva oyuncularıyla kapışmanız ve üstelik bunu dünya çapında maçlarda yapmanız kolaylaşacak.

Arena turnuvalarında Normal Kullanıcı veya İzinli Organizatör olarak turnuva yapabileceksiniz. Normal Kullanıcıların turnuvaları arkadaşlar arasında ve davetiye ile olacak. İzinli Organizatörler ise herkese açık global turnuvalar düzenleyebilecekler. Razer’dan ödül sponsorluğu alabilmek ve 50.000 dolarlık havuza ortak olabilmek için İzinli Organizatör olmak gerekiyor. Tüm Normal Kullanıcıların İzinli Organizatörlüğe yükselme imkanı var.

Razer, amatör League of Legends oyuncularına olan desteğini bir de ödül havuzuyla destekliyor. Razer Arena LoL turnuvaları için 50.000 dolar değerinde bir ödül havuzu yarattı ve bu ödül 2016’nın ilk yarısında dağıtılacak. Bu, şimdiye kadarki en yüksek amatör lig ödül havuzu.

Razer’ın kurucu ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan, LoL’ün Razer Arena’ya entegrasyonuyla ilgili şunları söylüyor: “League of Legends günümüzün en popüler PC oyunu ve oyunun rekabet boyutuna benzersiz bir ilgi var. Razer olarak League of Legends eSpor takımlarının ilk destekçilerinden biriyiz. Razer Arena’yı tüm amatör ve profesyonellere sunmaktan heyecan duyuyoruz.”

Razer Arena ve karşı takım hakkında her maçın başında bilgiler sunan Razer Comms League of Legends Scouter tüm dünyada erişime açık. Razer Arena’nın bu son League of Legends eklentisi ise Çin ve Güneydoğu Asya dışında tüm Riot-Sunucuları’nda kullanılabilir olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler