div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

League of Legends, şampiyon güncellemesi Poppy!

- Advertisement -

League of Legends’ın eski şampiyonlarından biri olan Poppy’e uzun süredir beklenen şampiyon güncellemesi geldi!

Neredeyse 1 yıl önce Poppy’e güncelleme geleceği Riot tarafından duyurulmuştu ve sonunda beklenen güncelleme geldi. Normal oyunlar ve dereceli sıralarda az gördüğümüz bu şampiyon küllerinden yeniden doğmuş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bütün yetenekleri baştan dizayn edildi ve bütün görselleri yenilendi. Poppy’nin bu güncellemeyle üst koridorda mı yoksa ormanda mı daha çok iş yapacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz. Koridor safhasından pasifine dikkat etmemiz gerekiyor. Yeteneklerine baktığımız zaman takım savaşlarında takımı zor durumdan çıkaracak gibi görünüyor. Riot’un da dediği gibi ”Akıl sır ermez bir güç. Bütün umutların tükendiği anda gelen zafer.” ultisiyle takım savaşlarından zor durumdan rahatça çıkacak ve şampiyonları kendi üstlerine geri gönderecek. Tabi bazı trollerin en sevdiği yeteneklerden biri olacak gibi görünüyor.

Eski Poppy’e elveda derken, yeni Poppy’e merhaba diyin.

1533559419941196361

1533559420012481097

YETENEKLER:

PASİF: DEMİR ELÇİ
Poppy birkaç saniyede bir normal saldırı olarak kalkanını fırlatıp, menzil ve ilave büyü hasarı kazanır. Düştüğü yerden geri alındığında kalkan Poppy’yi korur; ancak rakipleri üstünden geçerek kalkanı geçici bir süre yok edebilir. Demir Elçi hedefini katlederse, kalkan yere düşmek yerine Poppy’ye geri döner.

- Advertisement -

Q: SARSAN ÇEKİÇ
Poppy yere vurarak hasar verir ve küçük bir alan içindeki rakiplerini yavaşlatır. Kısa bir süre sonra, sarsılan zemin aynı miktarda hasarı yeniden vererek infilak eder.

W: SAĞLAM DURUŞ
Pasif: Poppy ilave Zırh ve Büyü Direnci kazanır. Poppy’nin can miktarı %40’ın altındaysa bu ilave ikiye katlanır.
Aktif: Poppy Hareket Hızı kazanır. Sağlam Duruş aktif durumdayken, Poppy kendi etrafında bir büyü barikatı oluşturur ve barikat üzerine atılan rakipleri engelleyerek rakiplere büyü hasarı verir.

E: KAHRAMAN HÜCUMU
Poppy bir rakibinin üstüne atılıp, fiziksel hasar verir ve hedefini ileri sürükler. Yüzey şekillerine çarpmaları hâlinde Poppy fazladan fiziksel hasar verdiği rakibini sersemletir.

R: MUHAFIZIN HÜKMÜ
Poppy güçlü bir vuruş yapmak için çekicinin gücünü toplamaya başlar ve güç topladığı süre boyunca yavaşlar. Yeteneği ikinci defa kullandığında, Poppy’nin indirdiği devasa çekiç darbesiyle yer yarılır; yarık küçük bir alandaki rakip şampiyonlara hasar verir ve onları kendi üslerine doğru olağanüstü bir mesafeye savurur. Yarığın uzunluğu ve savurma mesafesi, güç toplama süresine bağlı olarak artar.

comic

Yeteneklerine ve görsellerine detaylıca buradan bakabilirsiniz:

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler