div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

League of Legends’ın yeni şampiyonu ruhani rehber İllaoi!

- Advertisement -

League of Legends’da onlarca şampiyon var ve Riot Games oyunu geliştirmeye devam ederken şampiyon havuzlarına bir yenisini daha ekliyor. Karşınızda Illaoi!

Sihirdar Vadisinde birbirinden yetenekli onlarca şampiyon var ama hepsi kılıç, mızrak, silah, ok ya da büyüyle karşımıza çıkıyor. Bu şampiyon ise vadiye bir ilah getiriyor. Ruhani Rehber Illaoi çok sayıda alan hakimiyeti sağlayacak dokunaçlarla karşımıza çıkıyor. Koridorda yalnızken ağır ama düzgün kullanılırsa etkili bir şampiyon. ”Çatışma başlatmak için gereken alışılmış mesafe kapatma özelliklerine sahip olmasa da, uzaktaki zayıf şampiyonların ruhlarını çekip ilahı Nagakaburos’a hizmet edecek bir kabuk haline getirebiliyor.” League of Legends’ın sayfasına göre takım savaşlarına en ön safhada yer almaktansa pasifini biriktirerek veya bir şampiyonun ruhunu çekerek onlara uzaktan savaşa girmeden yüksek miktarda hasarı verecekmiş gibi gözüküyor.

image

YETENEKLER

PASİF: YAŞLI TANRININ ELÇİSİ
Vadinin duvarlarından dokunaçlar çıkarsa korkmayın yavaşça oradan uzaklaşın.
”Illaoi belli aralıklarla yakındaki bir duvarda bir dokunaç çıkarır. Dokunaçlar, Illaoi’nin yetenekleri ile etkileşime geçer ve öldürülene ya da bir dakika hareketsiz kalana dek varlığını korur.”

Q: DOKUNAÇ DARBESİ
Hem iyileştirip hemde hasar veren dokunaçlar çok can yakacak! Yeteneğin bir aktifi birde pasifi olarak karşımıza çıkacak.
Pasif: Rakip şampiyonlara vuran dokunaçlar, Illaoi’yi kayıp can değerinin küçük bir bölümü kadar iyileştirir.
Aktif: Illaoi yaptığı büyüyle hedef yöne uzantılar gönderir ve isabet alan tüm rakiplere hasar verir.”

W: SİLLE TOKAT
Koridorda pasifle birleşen bu yetenek derin yara açacak gibi duruyor.
”Illaoi bir sonraki normal saldırısında hücum ederek hedefe ilave fiziksel hasar verir ve yakındaki bütün dokunaçlara hedefe saldırmalarını emreder.”

- Advertisement -

E: RUH SINAVI
League of Legends’ın yeni tür yeteneği çok fazla sorun yaratacakmış gibi gözüküyor.
”Illaoi yaptığı büyüyle hedef yöne uzantılar gönderir. Uzantılar temas ettiği rakip şampiyonun ruhunu yakalayıp söker ve Illaoi’ye götürür. Ruhani Rehber veya takım arkadaşları ruha saldırdığında, ruhun çektiği acının bir kısmı sahibi olan şampiyona aktarılır. Illaoi ve takım arkadaşları ruhu yok etmeyi başarırsa ya da şampiyon ruhundan uzağa kaçarsa; rakip, ağır bir yavaşlatma etkisi altında kalarak kabuk haline gelir ve çıkardığı dokunaçlar hem kendisine hem de takım arkadaşlarına saldırır. Ruh Sınavı, dokunaçların ruh ve kabuklara vurarak isabet alan bütün rakiplere fiziksel hasar vermelerini sağlar.”

R: İLAHİ DERS
Korkutucu bir yetenek bizi bekliyor. Eğer duvarlarla çevrili bir alandaysanız dokunaçlarla etrafınızın sarılıp hasar yemeğe hazır olun.
”Illaoi havaya sıçrayıp, elindeki idolü yere çarparak yakındaki bütün rakiplere hasar verir. İsabet alan her rakip için bir dokunaç çağırır. İlahi Ders aktif durumdayken Sille Tokat’ın bekleme süresi önemli ölçüde azalır.”

Yeni şampiyonun ne zaman çıkacağı ise henüz bilinmiyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler