div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

LEGO Dimensions’a Michael J.Fox katkısı!

- Advertisement -

Traveller’s Tales’in onca LEGO oyununu dev bir pakette birleştirdiği LEGO Dimension’a geçmişten bir tanıdık geliyor, Geleceğe Dönüş serisinde Marty McFly karakteri ile özdeşleşen Michael J.Fox…

Tüm sinema tarihinin en fazla sevilen karakterlerinden birine hayat veren Michael J.Fox bilindiği gibi Telltale’in Back to The Future macera oyunu serisinde de Marty McFly’ı seslendirmiş ancak Parkinson hastalığının kendisine yaşattığı zorluklar ve tedavi süreci sebebiyle serinin tümünde bulunamamıştı. Doktor Emmet Brown adıyla tanıdığımız Christopher Lloyd’da Lego Dimensions kadrosundaki en heyecan verici isimlerden biri.

Bunun dışında Chris Pratt karşımıza iki rol ile birden çıkacak, The Lego Movie’den Emmet ve Jurassic World’den Owen Grady. Kadroda ayrıca Elizabeth Banks, Charlie Day, Alison Brie, Irrfan Khan ve Bryce Dallas Howard’da bulunuyor. Nasıl? Muhteşem değil mi?

Peter Capaldi’nin de Doctor Who’dan Twelfth Doctor rolünü oynayacağı LEGO Dimensions’da kendisinin yardımcı rollerinde de Michelle Gomez ve Jenna Coleman’ı göreceğiz. Portal 2’de Lego Dimension’da kendisine yer bulacak ve Glados’u Ellen McLain, Cave Johnson’ı Whiplash filmindeki muhteşem performansıyla hatırlayacağımız J.K. Simmons, Wheatley’i ise Stephen Merchant seslendirecek. Batman ve Harley Quinn’e ise Troy Baker ve Tara Strong hayat verecek.

Şimdilik açıklanan son isimler ise X-PO rolünde Joel McHale ve Lord Vortech rolünde de çok sevdiğimiz Gary Oldman.

Oyun 29 Eylül tarihinde PS4, PS3, XBOX ONE, XBOX 360 ve Wii için piyasada olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler