div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

LEGO® Star Wars™ yeni film ürünleri Türkiye’de raflardaki yerini aldı!

- Advertisement -

LEGO® Star Wars evrenindeki macera tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni Star Wars filmi ‘Güç Uyanıyor’ için Millenium Falcon’un da aralarında olduğu 7 LEGO Star Wars ürünü Türkiye’deki raflarda yerini aldı. 18 Aralık’ta vizyona girecek Star Wars efsanesinin devamı niteliğindeki yeni film yine iyi ve kötü arasındaki mücadeleyi anlatıyor. Detaylı LEGO setleri, yedi yaş üzeri herkese yeni maceraları ve kendi LEGO Star Wars dünyalarını yaratabilme fırsatı sunuyor. Kylo Ren’in Command Shuttle’ı veya Poe’nun X-Wing Fighter’ı gibi havalı setler LEGO® ve Star Wars hayranlarına keyifli bir oyun deneyimi vadediyor.

Yeni araçlar ve kahramanlar LEGO Star Wars evrenine katılıyor
‘Güç Uyanıyor’ filminden yeni LEGO modelleri Star Wars hayranlarına yepyeni bir LEGO Star Wars macerası sunuyor. Her yaştan LEGO hayranları yeni setler oluşturarak modellerin özelliklerini keşfedecekler. Örneğin karanlık taraftan Kylo Ren’in aracı Command Shuttle açılıp kapanan depo kapakları kanatlardaki yaylı fırlatıcılar ve uzayabilir kanatlara sahip. Poe’nun X-Wing Fighter’ı da aynı şekilde birbirinden detaylı özellikleri barındırıyor. Aracın açılıp kapanan iniş takımı, ayarlanabilir kanatları, Poe Dameron’un minifigürü ve BB-8 astromech droidinin kokpite çıkmasını sağlayan merdiveni bu özelliklerden sadece birkaçı.

Klasikler ve yeni araçlar
7 yeni LEGO Star Wars seti arasında efsanevi klasik araçlar da yer alıyor. Örneğin, LEGO severler Millenium Falcon’un yeni versiyonu ile buluşuyor. Bu harika model Chewbacca ile R2-D2’nun satranç oynadığı holografik satranç tahtasına ve mürettebatın saklanabileceği gizli bir bölmeye sahip. Han Solo, Chewbacca, Rey, Finn ve Tasu Leech minifigürleri de bu setin içerisinde yer alıyor. Rey’in Speeder’ı ve First Order Transporter modelleri ise ‘Güç Uyanıyor’ filmiyle birlikte ilk defa LEGO Star Wars evrenine yeni katılan farklı özelliklere sahip ürünler arasında. Rey’in Speeder’ınınTM motoru açık bir depoya dönüşebiliyor. Aynı zamanda Rey dışında başka bir minifigürün oturabilmesi için de portatif bir taşıma bölümü yer alıyor. First Order Transporter™ ise arka pervaneler ve saydam tekerlekler gibi detaylara sahip.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler