div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Leia, Han Solo ve Palpatine de Battlefront’a katıldı

- Advertisement -

Battlefront‘un betası, dün yayınlanan muhteşem The Force Awakens fragmanı derken hayatımız Star Wars oldu. Halbuki ikinci üçlemeden sonra yok artık bu tuzağa düşmeyeceğim demiştim ama yine heyecanlandırmayı başardılar.

Starwars: Battlefront‘ta bildiğiniz üzere Star Wars serisinin ikonik isimleri oynanabilir karakterler olarak yer alıyor. Betada Luke Skywalker ve Darth Vader ile oynama şansına eriştik. Şimdi sırada serinin başka üç önemli karakteri var.

Leia Organa

22305452232_f5db344de4

Leia bildiğiniz üzere filmlerde zekası ve liderlik özellikleri ile öne çıkan bir karakter. Bunu oyuna Leia‘yı etrafındaki karakterleri çeşitli şekillerde güçlendiren bir support karakteri şeklinde tasarlayarak yansıtmışlar.

Leia‘nın yanında doğan oyuncular Alderaan Honor Guards olacaklar. Aynı zamanda Leia‘nın Storm Trooper‘ları bir atışta öldürebilen Trooper Bane isimli bir saldırısı da var. Trooper Bane rakibin özel karakterlerine yüksek oranda hasar verecek ve onları bir süreliğine hareket edemez hale getirecek. Savunma için de rakibin Force saldırılarından korunabileceğiniz bir defansif alan yaratan Enhanced Squad Shield özelliği olacak. Son olarak da Leia haritanın çeşitli yerlerine power-up’lar ve can takviyeleri çağırabilecek.

Han Solo

- Advertisement -

22131567689_cc5338033c

Han Solo büyük ihtimalle herkesin favorisi olacak. Çünkü Han Solo‘yu aldığınız zaman tek başınıza haritada gezip rakibi avlayabilecek özelliklere sahip olacaksınız.

Han Solo‘nun Blaster‘ı ile kısa sürede olabildiğince hızlı ateş edebilmesini sağlayacak Rapid Fire özelliği var. Bunun yanında şarj edip bırakıldığında özellikle rakip araçlara yüksek hasar veren Lucky Shot‘ı olacak. Shoulder Charge özelliği ile de rakip grupların arasına Kara Murat edasıyla dalabilecek ve bu sırada ofansif/defansif olarak güçlenmiş olacaksınız.

İmparator Palpatine

22130383700_c3345b0ecf
Darth Vader yetmezmiş gibi bir de serinin en güçlü isimlerinden biri Palpatine de oynanabilir olacak. Ancak ve ancak Yoda dengeleyebilir sanırım bu durumu.

Palpatine hem bireysel olarak güçlü bir karakter hem de imparator tarafının support ismi. Tabi ki rakibinin üstüne yıldırımlar yağdırdığı Force Lightning gücü oyuna dahil. Belli bir yönde çok hızlı hareket etmesini sağlayan Force Dash ve haritanın çeşitli yerlerine aynen Leia gibi power-up’lar ve can arttırıcılar çağırabileceği Imperial Resources özelliğine sahip.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler