div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

LEVEL #300 bayilerde!

- Advertisement -

LEVEL, Şubat sayısıyla beraber üçüncü kez dalya diyor!

Kim derdi ki 1997 yılının bir kış günü başlayan serüven binlerce oyunla, binlerce anıyla ve onlarca kişinin emeğiyle 300.sayısına ulaşacak? Evet, bu ay bizim için çok özel ve sizin de çok seveceğinizi umduğumuz bir sayı hazırladık.

Bu ayın en büyük sürprizlerini (dergiyi yüzünüzde bir gülümseme ile okuyacağınızdan çok eminiz!) çok fazla açık etmek istemiyoruz ama LEVEL tarihinin en iyi 100 oyunundan tutun da 2021 yılının en iyi oyunlarına kadar kocaman içerikler sizleri bekliyor.

Ve tabii, çok istediğiniz LEVEL Dijital Arşivi de bu ay sizlerle. 300 sayının tamamına derginizin içindeki rehberi kullanarak erişebileceksiniz.
Nice yeni dalyalara, hep beraber!

Dergiburda’dan satın almak için: https://dergiburda.com/product/detail/level

N11’den satın almak için:https://urun.n11.com/dergiler/level-dergisi-subat-sayisi-P198193768

LEVEL Dergi İçeriği

#300
İLK BAKIŞ

- Advertisement -

WARNO
World War 3

DOSYA KONUSU

LEVEL’ın En İyi 100 Oyunu
2021’in En İyi Oyunları
PUBG Battlegrounds

İNCELEME
God of War
Tom Clancy’s Rainbow Six: Extraction
Uncharted: Legacy of Thieves Collection
Expeditions: Rome
Wytchwood
Heavenly Bodies
Road 96
Nobody Saves the World
Yu-Gi-Oh! Master Duel
Praey for the Gods
Aeterna Noctis
Lake
Windjammers 2
Re:Turn 2 – Runaway
Cloud Gardens
Firegirl: Hack ‘n Splash Rescue
The Good Life
Grow: Song of the Evertree
Fantasian
Marvel Future Revolution
Dirt Bike: Unchained

AYRICA

Board Game Talk
BUG: Bir Oyun Macerası
Cosplay Republic
Donanım İncelemeleri
Figürcünün Seyir Defteri
Forte (ÖZEL!)
Kare (ÖZEL!)
Kültür Sanat
Mobil İncelemeler
Online
Otaku chan!
PhD
RPG Günlükleri (ÖZEL!)
Teknik Servis (ÖZEL!)


POSTERLER
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Uncharted: Legacy of Thieves Collection


Haberler

90 YORUMLAR

  1. Derginin fiyatı uçmuş, kasımda 15 tl di aralıkta 20 tl yaptınız şimdi ise 25 tl olmuş 3 ayda %66 zam… üstelik poster sayısıda azaltılmış.

    • Hiç ama hiç istemediğimiz bir şey fiyatı artırmak. Maalesef kağıt fiyatları neredeyse üç katına çıkmışken devam edebilmek için hiçbir seçeneğimiz yoktu.

  2. Selam, poster sanatınızın ve özgünlüğün eski sayılarınızda ki kadar iyi olmadığını belirtmek isterim artık, sevgiler saygılar.

  3. Aralık ayında not defteri verdiniz diye 1 tane poster verdiniz Ocak ayında büyük boy poster vardı diye 1 tane verdiniz peki bu ay hem zam yapıp hem neden 1 tane poster verdiniz?

    • Derginin fiyatının artması hiç istemediğimiz bir şey zira kolay ulaşılmak bizim için çok önemli. Maalesef şu ekonomide fiyatı arttırmak ve poster sayısını azaltmak dışında hiçbir seçeneğimiz yoktu. Poster kağıdının fiyatı neredeyse üç kat arttığı gibi bulabilmek de çok zorlaştı. Geçen ay diğer kağıda geçmemizin sebebi de buydu. Piyasada her zamanki kağıdımızı bulamadık.

    • Poster kağıdının bulunabilirliği çok düştü ve fiyatı neredeyse üç kat arttı. Dört postere çıkmak imkansız gözüküyor ama elimizden geleni yapacağız.

  4. Derginin bence sayfaları eksiltilip poster sayısını arttırmak daha doğru olurdu diye düşünüyorum. Yıllardır alırım dergileri hep gereğinden fazla sayfa ve içerik olduğunu düşünmüşümdür.

  5. 300 sayılık devasa LEVEL arşivi için çok ama çok teşekkürler.
    Bence en güzel hediye budur.
    Aynı heyecanı uzun yıllar önce PCnet DVD ile arşivini dağıtınca yaşamıştım.

  6. İlk sayıyı (hatta ilk birkaç sayıyı?) tek başına hazırlayan Berker Güngör’den bugünlere kadar, bütüüün Level ahalisine tebrikler! İlk aldığım sayı Ekim 2000 sayısıydı. O zamanlar takip ettiğim PC Gamer dergisinin artık çıkmayacağını bayici abiden öğrenmiştim. Parmakla Level tarihinin en komik kapağını gösterip, o zaman bundan alayım dediğim anı hala hatırlıyorum.

    300. sayınızın ve hediyenizin zamanlaması da harika oldu çünkü daha geçen haftalarda ilk 100 sayınızı okumayı bitirmiştim. Onu da 100. sayınızda vermiştiniz zamanında ama tam benim oyunlara balıklama dalış yaptığım yıllarda bitivermişti. Şimdi 101. sayıdan devam =).

    CD Oyundan PC Gamer’a, oradan Level’a, Gamepro’ya ve Oyungezer’e sonsuz teşekkürler. Biliyorum arada kaçırdıklarım var (Gameshow?). Eksikleri siz tamamlayın (Gameshow!) ben çocuk aklımla bu kadarına yetişmişim zamanında.

  7. Merhaba dergiyi ilk defa aldım çok beğendim galiba technopatın dergisi emin değilim ama recep baltaş gibi yazarların olması beni sevindirdi sorularım var dergi aylık mı çıkıyor? Eğer aylık çıkıyors az kaldı buradan birdaha ki dergiden hangi oyunun çıkacağını spoiler verebilirmisiniz? 😉

  8. Yukarıda 2007 yılı arşivi için “Kısa sürede eklenecek, yeniden 150dpi olarak taranacaklar”
    diye yazmışsınız aradan 3 hafta geçmiş 2007 yılı arşivini ekleyecek misiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler