div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Level DVD Şubat ayı içeriği Cloud üzerinde!

- Advertisement -

Gelişen teknolojiye ayak uydurmak ve ihtiyaçlara uyum sağlamak için LEVEL DVD şekil değiştiriyor ve LEVEL Cloud oluyor. Bundan sonra sadece PC’nizden değil, yeni nesil optik sürücüsü olmayan mobil cihazlardan da tüm içeriğe ulaşabileceksiniz.

LEVEL Cloud arabirimine ulaşmak için http://dvd.level.com.tr\ adresini açmanız yeterli olacak. Bu şekilde LEVEL DVD’deki içeriğin tamamına ve boyutları sebebiyle LEVEL DVD’ye ekleyemediğimiz onca içeriğe erişebileceksiniz.

LEVEL Cloud arabiriminde sol üstteki ikona tıkladığınızda açılan menüyü kullanarak içeriğin sıralı tam listesine ulaşabileceğiniz gibi, sağdaki menüyü kullanarak tüm kategorileri bir arada görebilirsiniz. Kategoriler altında bulacağınız içeriklere erişmek içinse, ilgili kategoriye girdikten sonra ulaşmak istediğiniz içeriğe tıklayabilirsiniz. Böylece istediğiniz içerik tüm detaylarıyla birlikte ekrana gelecek. Eğer isterseniz “İndir” butonu ile içeriği bilgisayarınıza ya da mobil cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Clipboard02

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler