div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

LEVEL Haziran (#292) sayısı bayilerde!

- Advertisement -

Yaz ayları geldi çattı ve merakla beklediğiniz derginiz LEVEL bayilerde yerini aldı.

Bu ayın kapak konusunda bizi geren, mutlu eden ve hala aramızda konuştuğumuz Resident Evil Village var. Sekiz sayfalık kocaman incelemede oyunda neleri sevdiğimizi, nelerden tatmin olmadığımızı ve karşı karşıya geleceğimiz birbirinden alternatif mekanları ve düşmanları bulabilirsiniz.

Bunun dışında Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar ve GetsuFumaDen: Undying Moon ilk bakışları, Biomutant, Returnal, Nier Replicant ver.1.22474487139…, Days Gone (PC), Elite Dangerous: Odyssey ve Subnautica: Below Zero incelemeleri ve daha nicesi derginizde sizi bekliyor.

Dergiburda’dan satın almak için: https://dergiburda.com/product/detail/level

N11’den satın almak için:https://urun.n11.com/dergiler/level-dergisi-haziran-sayisi-P198193768

LEVEL Dergi İçeriği

- Advertisement -

#292

İLK BAKIŞ
Ratchet & Clark: Ayrı Dünyalar
GetsuFumaDen: Undying Moon
Deathloop
Wolfpack


DOSYA KONUSU

Mass Effect


RÖPORTAJ

Shin Murato – Konami


İNCELEME

Resident Evil Village
Returnal
Biomutant
Hood: Outlaws & Legends
Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids
NieR Replicant ver.1.22474487139…
Days Gone (PC)
Elite Dangerous: Odyssey
Subnautica: Below Zero
Saga Frontier Remastered
New Pokemon Snap
Siege Survival: Gloria Victis
The Invisible Hand
Taxi Chaos
Neptunia Virtual Stars
CryoFall
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV
Disc Room
Realpolitiks II
Totally Accurate Battle Simulator
Legend of Keepers
I Saw Black Clouds
Journey of the Circle

AYRICA
Board Game Talk
Cosplay Republic
Donanım İncelemeleri
Figürcünün Seyir Defteri
Kare
Küheylan
Kültür Sanat
Mobil İncelemeler
Online
Otaku chan!
PhD


POSTERLER
Resident Evil: Village
Fallout New Vegas

The Last of Us Remastered
Mount & Blade II: Bannerlord

Haberler

31 YORUMLAR

  1. Merhaba planlarinizda RTT temalı (desperados , commandos) ya da Warcraft 3 , age of empires tarzı eski strateji oyunları ile ilgili posterler vermek var mi?

  2. Merhabalar sevgili Level ailesi, size bir sorum olucakdı; dergiburada adlı bi site gördüm aynı sekilde sizin dergilerinizi satıyor ama eski sayılarınızıda bilmiyorum fikriniz varmı ama dergiburada güvenli midir?

  3. Selamlar Level ekibi. Konunun en alt tarafinda bulunan 4 poster bu sayinin içerisindemi bulunuyor? Yoksa 1 derginin içinde o 4 posterin içerisinden 1 tanesimi çikiyor?
    Yanıtlarsanız sevinirim 🙂

  4. İçeeik ve posterler çok güzel olmuş elinize sağlik ve re8 posteri bekliyorduk bizi kirmayarak bu sayida bu posteri koymaniz güzel olmuş tabi ki ethan güzel bir karakter ama bizde bir lady yi görmeyi beklerdik kapakta 🙂 iyi çalismalar sizlere kolay gelsin.

  5. TLOU POSTERİ ÖNCEDEN VERDİĞİNİZ TLOU 2 POSTERİNİN YANINA ÇOK GÜZEL DURDU TEMMUZ AYINDA DA UNCHARTED 4 ÜN PC YE GELİŞİNE UNCHARTED 4 POSTERİ VERİRSENİZ ÇOK GÜZEL OLUR.

  6. Selamlar bu ay ki sayiyi okudum ve cok begendim posterlerde ayni sekilde cok begendim sizden bir ricam olacakti bir sonraki ay da 1 tane uncharted posteri verirmisiniz bence cok guzel olur

  7. call of duty modern warfare olabilir mi posterlerden biri ilerki sayılarda çünkü sanırım oyun çıktığında posterini vermemiştiniz sizi seviyorum <3

  8. merhaba level ekibi, resident evil posteri verdikten sonra kardeşi olan silent hill’i unutmak olmaz değil mi? malum, fanları uzun zamandır üvey evlat muamelesi görüyorlar. Ha bi de metal gear solid 3 posteri de gelirse çoğu eski fanın mutesekkur olacagindan eminim.

  9. Lütfen The Last Of Us Part II posteri verin. Ellie’ nin ağaca yaslanıp gitar çaldığı anı. 281 sayısını kaçırdım. Halâ arıyorum.. 🙁

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler