div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

LEVEL Mart sayısı (#254) bayilerde!

- Advertisement -

LEVEL Mart sayısı, 1 Mart tarihinden itibaren tüm Türkiye’de bayilerde!

Bu ay da dört dev poster hediye eden derginiz LEVEL, seneler süren geliştirme aşamasının ardından piyasaya çıkan Kingdom Come: Deliverance’ın geniş incelemesi ve ayın en güzel oyunları ile dopdolu.

Kapak Konusu: Kingdom Come: Deliverance
300.000 poundluk Kickstarter hedefini üçe katladığı günlerin üzerinden dört seneden fazla bir zaman geçti, çok tartışıldı, çok konuşuldu, “balon gibi patlama ihtimali yüksek” denildi, “vaat ettiği şeylerin eğlence tarafında bir karşılığı olmadığı” öne sürüldü. Evet, Kingdom Come: Deliverance’ta dünyayı kurtarmaya çalışan bir büyücü, mitik bir savaş kahramanı veya kadim ırkların karanlıklara hapsettiği bir varlık değiliz. Kendi işinde gücünde bir orta çağ sakiniyiz. Peki bu ne kadar eğlenceli olabilir?

Dosya Konusu: 2018’in Bağımsız Sığınakları
Elbette Indie oyunlar bir yere kaybolmuyor, aksine her zamankinden de güçlü bir şekilde 2018’de karşımızda olacaklar. Peki bizlerle buluşacak olan yüzlerce oyun arasında en beklenmeye değer olanlar hangileri? Özay Şen bu yılın yerli yabancı en fazla umut veren indie oyunlarını mercek altına aldı.

Diablo katili?: Lost Ark Online
Diablo belki RPG türünü yaratan oyun değil ancak CRPG’yi türün tutkunlarına ait bir kategori olmaktan çıkartıp geniş kitlelere duyurduğu da bir gerçek. Diablo III’ün artık yaşlanmaya başladığı günümüzde, onun yerini almaya aday oyunların en başında gelen Lost Ark Online hakkında Tuna Şentuna‘dan uzunca bir dosya konusu sizleri bekliyor.

Kidd’den ne eksiğimiz var?: Sea of Thieves
Sea Dogs, Pirates!, Monkey Island, AC IV: Black Flag ve yenilerden de Blackwake… Evet, korsan temalı oyunlar konusunda elimiz çok güçlü değil ancak bu durumu değiştirebilecek bir güç çarpanı çok yakında piyasada. Sea of Thieves’in beta aşamalarını okurlarımızın yakından tanıdığı eski bir dost, Burak Akmenek bizler için takip etti ve ortaya çok keyifli bir ilk bakış yazısı çıktı.

- Advertisement -

LEVEL Dergi içeriği

#254

İLK BAKIŞ
Sea of Thieves
Red Dead Redemption II
Hunt: Showdown
State of Decay 2
Battalion 1944

DOSYA KONUSU
Lost Ark Online
2018’in Bağımsız Sığınakları

İNCELEME
Kingdom Come: Deliverance
Shadow of the Colossus
Metal Gear Survive
EA Sports UFC 3
Dragon Ball FighterZ
Civilization VI: Rise and Fall
Fe
Arizona Sunshine
Railway Empire
Dynasty Warriors 9
Remnants of Naezith
Rust
Legrand Legacy
The Red Strings Club
Iconoclasts
Candleman: The Complete Journey
Dissidia Final Fantasy NT
Swaps and Traps
Planetoid Pioneers
Aaero
Under Night In-Birth Exe: Late[st]
InnerSpace

Ayrıca
Big Boss
Cosplay Republic
Çizgi Dünyalar
Donanım
Kare
Kültür & Sanat
Mobil incelemeler
Online
Otaku chan!
PlayerUnknown’s Battlegrounds
Role Playing Günlükleri
Sekiz
Sihirdar Vadisi

POSTERLER
Rainbow Six: Siege
Kingdom Come: Deliverance

Overwatch
Wolfenstein II: The New Colossus

Haberler

11 YORUMLAR

  1. Selam ben kayseride oturuyorum ve beyazşehir mahallesinde bir migros var oraya ben level dergileri çıktığı günden 2-3-4 gün sonra gidiyorum ve yine yok o yüzden arkadaşımdan izmirden kargo ile alıyorum ve kayserinin bütün migroslarında dahil böyle hiç bir yerinde yok neden?

  2. Overwatch posteri yazısını görünce direkt aldım, açtım ve posteri bulamadım. Daha dikkatli bakınca anladım ki Hell Scream yazan “ork”lu poster Overwatch posteriymiş. Ancak bu kadar oyunla alakasız bir poster verilebilirdi. Üzdü açıkçası ;(

  3. Acaba sonraki sayıda Dead By Daylight konusunu ele alır mısınız birsürü dlc geliyor bi inceleme yaparsanız çok mutlu olurum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler