div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

LEVEL ve Game Sultan’dan 65TL değerinde promo kodu hediye!

- Advertisement -

Tamamen yenilenen LEVEL, Şubat ayında okuyucularına 3 ayrı promo kodu birden hediye ediyor!

18 yıldır yayın hayatına devam eden, Türkiye’nin en çok satan oyun dergisi LEVEL yenilendi. Yeni tasarımı, yeni bölümleri ve onlarca sayfa yeni içeriği ile okurlarının karşısına çıkacak olan LEVEL, Şubat ayında sürprizlerle dolu!

Okuyucular, tamamı Game Sultan aracılığıyla okurlara sunulacak olan, Legend Online, Kıyamet Savaşçıları ve Zula’da kullanabilecekleri 65 TL değerindeki promo kodlara, dergilerinin yanında ücretsiz olarak ulaşabilecekler.

Bu üç oyuna yeni başlamayı düşünen oyuncular, bu kodlar sayesinde oyuna alışma dönemini kolaylıkla atlatabilecekleri gibi, bu üç oyundan birini halihazırda oynamakta olan olanlar da kodların avantajlarından faydalanabilecek.


Legend Online Hakkında;
Yayıncı: Oasis Games
Web: Legend Online: http://www.oasgames.com/lp/lotr/lp.php

Legend Online indirmeye gerek kalmadan online olarak oynanabilen bir oyundur. Sadece tarayıcıyı kullanarak oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Oyuncular oyunda ordunun efendisi rolündedir, dünyadaki son savaşta yaşanan gelgitleri durdurmak, insanlığı kurtarmak ve barışı sürdürmek için savaşılır.
Oyun ekranında 3D görselliği ve 2D performansı güzel bir görsel oyun deneyimi olarak oyunculara sunulmaktadır. “Legend Online” ilk sürümünde önemli olan; şehir çevresinin gelişimi, ek sahneyi keşfetme ve ayrıca bir lort olarak da şehri genişletebilme ve askerleri işe alabilme özellikleridir. Ek sahneyi keşfeden oyuncular farklı yöntemler kullanabilirler; kovalamak, kaçmak, karşı saldırı ve son olarak da egemenliklerini yaratabilirler.
Görsel açıdan gerçek 3D ekran görüntüsü ile oyun sahnesinde animasyon görselliği sağlanmaktadır. Zaman tabanlı savaşlarla daha heyecan verici ve son derece eğlenceli savaş efektleri oyunculara sunulur. QTE savaş sistemi de oyuncuların savaşta mücadele gücünü arttırmaları için kullanılır.
Oyunda 7 çeşit askerin kendilerine özgü farklı güçleri vardır. Oyuncular askerlerin gücünü geliştirerek gittikçe artan mücadele ruhu ile savaşırlar ve stratejik oyun kombinesi olarak oyuncular kendi yeteneklerini güçlendirmek için kendi şehirlerini inşa edebilirler.,

Kıyamet Savaşçıları Hakkında;
Yayıncı: 37GAMES
Web: Kıyamet Savaşçıları: http://www.37.com/ks

- Advertisement -

Kıyamet Savaşçıları ortaçağ temalı bir tarayıcı oyunu. Oyun, kalabalık şehirler, dondurulmuş yaylalar, gizemli ormanlar ve ürpertici mezarlar gibi sahnelerle yer çeşitliliği gösterir. Karakteriniz bu sahnelerde sayısız zorlu savaşlarla karşı karşıya kalacaktır. Oyun klasik ARPG oyun tarzından türemiştir. Nadir teçhizat elde etmek için canavarları öldürmek oyunun temel işlevidir. Fakat tarayıcı oyunu olarak bazı karışık zor oyun sistemleri oyundan çıkarılıp daha dost canlısı ve basit hale getirilmiştir.
Kıyamet Savaşçıları size yeni dünyaya giden yolda rehberlik edecek uzun bir görev listesine sahiptir.
Oyuncular oyunda farklı şehirler ve kamplar ziyaret edebilirler. Dünya ve Kıyamet Savaşçılarının sırlarını bir bir çözmek ana görevlerinizi oluşturur.
Kıyamet Savaşçılarında Şeytan Çukuru, Ölüm Tapınağı, Kaos Toprakları, Zaman Diyarı ve Ejderha Diyarı gibi birçok zindan vardır. Bu zindanlarda tek başınıza veya bir parti içinde (örneğin, birlik üyeleri ile) savaşabilirsiniz. Zindanlar büyük bir birlik sistemi oluşturmada size yardımcı olabilirler. PvP modunu daha oynanabilir ve stratejik açıdan daha güçlü hale getirebilirler. Kıyamet Savaşçılarının tek zindan sistemi oyunculara birçok yaratıcı içerik sağlayabilir. Hatta bazı içerikler oyuncuların istedikleri biçimde düzenlenmiştir.
Kıyamet Savaşçıları Adobe Flash tabanlı geliştirilmiş ve hem tarayıcı hem de Hızlı Giriş versiyonu desteklidir. Herhangi bir zamanda aynı sunucu üzerinde 20.000 oyuncu oynayabilir. Oyun içindeki tekrar etmesi sıkıcı olan yerler için oto-savaş özelliği vardır.
Klasik ARPG oyun sistemi, eşsiz özellikleri ve binlerce oyun içeriği ile Kıyamet Savaşçıları kesinlikle oynamaya değer bir oyun!

ZULA Hakkında;
Yayıncı: Lokum Games
Web: Zula: http://www.zulaoyun.com

“Türkiye’nin ilk MMOFPS oyunu olma özelliği taşıyan Zula tecrübeli bir ekip tarafından geliştirilmeye devam ediyor. 2012 yılında MadByte Games ismiyle kurulan stüdyoda temelleri atılan oyunun en dikkat çekici özelliği ise haritalarında şehirlerimize yer verilmesi. Türkiye’nin yanı sıra global oyun pazarında da boy göstermeye hazırlanan Zula’da Üsküdar sokaklarında çatışmaya girebilir veya metroya sabotaj düzenlemek isteyen teröristleri etkisiz hale getirmek için mücadele edebilirsiniz.

Gladyo ve Zula adında iki oluşumun yer aldığı oyunda Zula aski asker ve istihbarat elemanlarından, Gladyo ise paralı askerlerden oluşuyor. Çok sayıda özgün karakter ve harita seçeneği sunan oyunda tarafınızı seçerek aksiyon dolu çatışmalara katılabilirsiniz. Birbirinden farklı oyun modları ve haritalarda kendinizi aksiyona kaptırıp ilk Türk yapımı MMOFPS oyununun bir neferi olmaktan büyük heyecan duyacaksınız. Haritaları ve karakterleriyle coğrafyamızın özelliklerini taşıyan Zula’da kendinizi bu topraklarda, evinizde hissedeceksiniz.

Yoğun bir geliştirme sürecine devam eden Zula ekibi, oyunculardan gelen geri bildirimler ışığında yeni içerikler eklemeye sürekli olarak devam ediyor. Geliştirme sürecinin yanı sıra, offline ve online etkinliklerle espor alanında da aktif olan Zula, binlerce TL değerinde ödül havuzu olan turnuvaları ile rekabetçi oyuncuların durağı olacak.”

gamesultan3

Haberler

6 YORUMLAR

  1. Settings>> invite>> claim>> 2e65560a64

    lord a girip ayarlara basıp davet et den sol üstte hak et e basıyorsun gireceğin kod 2e65560a64

    1.000.000 X6 ODUN( WOOD ) 1.000.000 X6 TAHIL( GRAİN) 500.000 X3 DEMIR(IRON) 500.000 X3 GÜMÜŞ(SİLVER) 10.000 ALTIN(GOLD)

    İYİ OYUNLAR (GOOD GAMES)
    Revenge Of Sultans Yönetici(Manager)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler