div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Life is Strange Deluxe Edition ile Max’i son kez oynama şansı!

- Advertisement -

Life is Strange, olayların öncesini anlatacak olan 3 bölümlük DLC’sini geçtiğimiz gün duyurmuştu. Life is Strange: Before the Storm, ilk sezonun kahramanı Max ile oynayabilmeniz için bonus bir bölüm içeriyor.

Ancak kötü bir haberimiz var, bu bonus bölümü oynayabilmeniz için Deluxe Edition’ı satın almanız şart. “Sizlere Max ile oynayabilmek için son bir şans sunuyoruz. Before the Storm olaylarından çok önce gerçekleşen “Veda” adında bir bölüm,” diye açıklıyor geliştirici Deck Nine. “Başlı başına olacak bu bonus bölüm, sadece Life is Strange: Before the Storm’un Deluxe Edition versiyonunu alanlara sunulacak,” diye de ekliyor.

Belirtmekte fayda var, ne Complete Season ne de Season Pass sürümleri bu bölümü içermeyecek. Bunlara ek olarak Deluxe Edition, Chloe için üç ilave kıyafet ve oyuncuların sessiz ve etkileyici anlarında oyun içi müziğini değiştirebilecekleri Mixtape Modu’nu da içerecek.

Oyunun yayımcısı Square Enix, Life is Strange: Before the Storm’un 20 dakikalık bir oynanış videosunu bizlerle paylaştı:

Before the Storm’un ilk bölümü 31 Ağustos’ta PS4, Xbox One ve PC platformlarında bizlerle olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler