div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Life Is Strange’de son perde!

- Advertisement -

Beş bölümlük olarak kurgulanan ve her bölümü bir öncekinden güzel olan seri nihayet sona eriyor.

20 Ekim tarihinde yayınlanacak olan beşinci bölüm olan “Polarized” geçtiğimiz ay sızdırılmış ancak firma tarafından çıkış tarihi ve ismi konusunda resmi bir açıklama yapılmamıştı. Dontnod Entertainment’tan gelen son açıklama hem tarihi, hem de bölümün adını doğruluyor, ayrıca evet seri uzatılmayacak.

Öyle veya böyle, yavaş başladığı hikayesi fırtına gibi, giderek güzelleşerek devam eden seri gerçekten nihayetinde muhteşem bir sonu hak ediyor ve beklentilerimiz yüksek. Bakalım şimdiye kadar tüm bölümleri inceleyen ve verdiği puanlar da giderek artan Ertekin ne düşünecek?

Haberler

2 YORUMLAR

  1. Bu güzel, etkileyici oyun hakkında yorum yapılmadığına inanamıyorum. Genellikle fps oynadığım oyunlardan biraz uzaklaşıp farklı bir maceraya atılmak istiyordum ki Life Is Strange imdadıma yetişti. Aksiyon, dram ve zaman zaman komedinin de yer aldığı hatta ihanetlerin de olduğu bu oyun beni gerçekten etkiledi. Bu senaryoyu yazanlar mükemmel bir işe imza atmışlar. Bana göre bu tarz oyunlar gençleri bağımlı hale getiren şiddet oyunlarından uzaklaştırıp sosyal hayatını daha fazla düşünmeye sevkedebilir. Çok yararlı olabileceğini düşündüğüm için bu tarz oyunların yaygınlaşmasının düşünüyorum. Saygılarımla level ailesi…

  2. Türkiye’de maalesef insanlar oyun dendiğinde mobil uygulamaları anlıyor. Gerçen anlamda oyuncu denebilecek kişi sayısı çok az. “Oyuncuyum” diyen kişilerin bile oynadığı oyunlar League of Legends ve/veya FIFA ötesine geçmiyor. Life is Strange tarzındaki ve tadındaki oyunları oynamak ve bitirmek bir marifet andak bu tarz oyunları keşfetmek ya da cesaret edip başlamak takdir edilesi bir davranış benim gözümde. Ben Life is Strange’in ilk bölümü çıktığında “Tarzım değil” önyargısıyla ne olduğuna bile bakmamıştım. İkinci, üçüncü ve dördüncü bölümler yayınlandı, bir şekilde oynamak geldi içimden. Ve heyhat, ben nasıl bir hata yapmışım bu oyunu gözardı ederek! Beni nasıl bir duygu silsilesi içine savurdu, nasıl bir kalp sızısı yarattı anlatamam. Oyunu bitirdikten sonra artık şarkılarını dinleyip, Max ve Chloe’nin seslerini tekrar duymaya çalışıp kendimi avutuyorum. Hayatımda tadı damağımda bu kadar kalan başka oyun oynamadım ve oynayabileceğimi de zannetmiyorum. Keşke Max gibi zamanı geri alabilsem ve tüm seriye yeniden başlayabilsem.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler