div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Life is Strange’in ikinci sezonu uzaktan göründü…

- Advertisement -

Dontnod’un kurucularından Alain Damasio’nun Alchimy ile yaptığı sohbette serinin devamına dönük ciddi bir ipucu söz konusu.

Öncelikle serinin son bölümü hakkında bir şey okumamaya çalışan, hatta tashih kısmını ben halledeceğimden Ertekin’den spoiler vermemesi konusunda özellikle ricacı olan ben, oyunun bu konuda bir ipucu verip vermediğinden tamamen habersiz bir şekilde yazıyorum bu yazıyı. Alchimy ile yaptığı röportajında kendisini “Dontnod tarafından geliştirilen Life Is Strange’de Script Doctor olarak görev yaptım ve daha sonra Life is Strange 2’de de görev alacağım” şeklinde tanıtan Damasio’nun sözleri kısa süre sonra Alchimy tarafından “Eğer oyunun bir devamı olursa elbette buna iştirak etmekten mutluluk duyarım.” şeklide editlendi.

Bununla birlikte oyunun ikincisinin veya ikinci sezonunun başka karakterler ve başka mekanlar ile geçmesi oldukça olası gözüküyor. Ben karakterlere ne olup bittiğini henüz bilmediğimden bu konuyu yorum yapmadan geçiyorum.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler