div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Lineage II mobile geliyor!

- Advertisement -

NCSoft’un Lineage II’si bir dönemin en çok oynanan MMORPG oyunlarından biriydi. Hala kendine has bir kitleye sahip olan ve yayın hayatına devam eden eski kurt için yepyeni bir proje şu anda NCSoft’un gündeminde.

Çıkan haberlere göre NCSoft ve Netmarble işbirliği yaparak Project S isimli bir proje üzerinden çalışıyor. Bu projenin ise Lineage II’nin mobil versiyonu olduğu belirtiliyor. Güney Kore’nin en tanınmış mobil oyun yapımcılarından biri olan Netmarble ile iş birliğine giden NCSoft 2016’da oyunu oyunculara sunacak ve PC oyuncularını mobil versiyonu denemeleri için bir hayli teşvik ettiğini söylemek gerek. Netmarble ve NCsoft cross-platform bir oyun yapısı tasarladıklarını da açıkladı. Oyun olabildiğince PC versiyonun klasikleşmiş oynanışına bağlı kalacak ve mobil versiyon ile PC versiyondaki oyun hesaplarınız arasında belli oynanış bağları olacak. Son olarak oyunun hangi mobil platformlara geleceğinin açıklanmadığını belirtelim.

lineage2c

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler