div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Logitech, “2018 iF Design Awards”tan ödülleri topladı.

- Advertisement -

Logitech, “iF Design Awards 2018” kapsamında 16 ödüle birden layık görülerek kendi rekorunu kırdı.

Logitech Circle 2, Logitech G413 Mekanik Oyun Klavyesi, Logitech G433 7.1 Oyun Kulaklığı, Logitech G POWERPLAY Kablosuz Şarj Sistemi, Logitech G Pro Mekanik Oyun Klavyesi, Ultimate Ears BLAST ve Ultimate Ears MEGABLAST, Ultimate Ears WONDERBOOM, Logitech CRAFT Klavye, Logitech MX Master 2S + Flow, Logitech MeetUp, Logitech MX Ses Sistemi, Logitech Spotlight Sunum Kumandası ve Logitech Rugged Combo iPad Kılıfı ürünleriyle tasarım kategorisinde birinciliği elde etti. Logitech, aynı zamanda Logitech G433 “Play Advanced” ve Logitech G POWERPLAY “Play Without Limits” video çalışmaları ile Ultimate Ears “Ultimate Speak” kampanyasıyla ilk defa iletişim tasarımı kategorisinde ödül kazandı.

Konuyla ilgili bilgi veren Logitech Tasarım Birimi Başkanı Alastair Curtis, “Tasarım, müşterilerimize unutulmaz deneyimler yaratma amacına ulaşmamızda her şeyin başında geliyor. iF Design Awards gibi, ürün tasarımı ve inovasyon üzerine verilen ödüllere layık görüldüğümüz için mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Logitech Pazarlama Birimi Başkanı Heidi Arkinstall ise yaptığı açıklamada,“ İletişim tasarımı kategorisinde ödül almaktan dolayı gururluyuz. Üretim aşamasından pazarlamaya kadar, markalarımız aracılığıyla insanları birbirine bağlamak için bütüncül deneyimler yaratma çabasındayız ve bu çabalarımızın iF tarafından ödüllendirilmiş olmasından dolayı çok heyecanlıyız” dedi.

iF Design Awards, uluslararası marka ve tasarımcıların ürünlerini tasarım kalitesi, mükemmellik, malzeme seçimi, inovasyon düzeyi, işlevsellik, ergonomi ve genel tasarım unsurlarına göre değerlendiriyor. Tüm dünyada tasarımda “mükemmellik” sembolü olarak gösteriliyor yarışmanın kazananları 20’den fazla ülkeden katılan 60 uzman tarafından değerlendiriliyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler