div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Logitech adını Logi olarak değiştiriyor

- Advertisement -

En ünlü, en büyük bilgisayar aksesuarları üreticilerinden biri olan Logitech; isim değişikliğine gidiyor. Artık Logitech’e Logi diyeceğiz.

Peki bu isim değişikliğine neden gidiyorlar? Bu soru kendilerine yöneltiğinde verdikleri cevap şöyle olmuş: “Tech artık hiçbir şey ifade etmemekte. Öyle bir döneme geldik ki, artık soluduğumuz havada, giydiğiniz kıyafetlerde bile ‘tech’ var. Gelecekte ‘tech’in hiç bir anlamı kalmayacak”

Mantıklı bulursunuz ya da bulmazsınız. Firma ciddi ve ilginç bir değişikliğe doğru gidiyor. Alışılmış bir marka adını değiştirmek de bir risktir ve firma böylesinin gelecekte daha iyi sonuçlar vereceğine inanmış. Apple Computer’ın Apple’a dönüşmesi gibi bir durum olarak bakılabilir ama Microsoft’un “zaten her yer artık ‘software'” diyerek Micro’ya dönmesi gibi saçma da gelebilir. Tabi Logitech adı öyle birden bire de yok olmayacak. Yeni isme uygun yeni logo tasarımı da yapılmış ve bu tasarım Logitech markasına da uyarlanmış. Sonuçta evlerimizde klavyelerimizde, farelerimizde, ses sistemlerimizde uzun zaman da Logitech yazacak. Kendi kendine değişecek halleri yok… Firma da bunun farkında olduğundan Logi ismini yavaş yavaş öne taşıyarak, Logitech’in Logi oluşunu bizlere alıştıra alıştıra kabul ettirecekmiş.

1330685924221499238 1330685924267803238

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler