div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Logitech G502 Proteus Spectrum fark yaratıyor!

- Advertisement -

Ürünleriyle oyun deneyimine değer katan Logitech G, çok tercih edilen Logitech G502 Proteus Core modelini geliştirerek, yeni G502 Proteus Spectrum Gaming Mouse’u oyunseverlerin beğenisine sundu.

Dokulu kauçuk kavrama yerleri ve özel tuş yerleşimiyle konforlu tutuş hissi yaratan G502 Proteus Spectrum, çift yönlü ultra hızlı kaydırma tekerleğiyle de fark yaratıyor. Dünyanın en iyi DPI sensörlerinden birine ve gelişmiş yüzey ve ağırlık ayarlarına sahip olan mouse, kişiselleştirilebilir RGB aydınlatma özelliğiyle, oyun esnasında performansın artmasını sağlıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Logitech Oyun Birimi Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Ujesh Desai, “G502 Proteus Spectrum’un muhteşem bir sensörü var. Buna bir de kişiselleştirilebilir aydınlatma özelliği eklendi. G502 Proteus Spectrum, diğer RGB-etkin Logitech G oyun donanımlarıyla da senkronize edilebiliyor. Böylece havalı efektler yaratılabiliyor.” dedi.

Kişiselleştirilebilir RGB Aydınlatma Sistemi
Logitech Oyun Yazılımı kullanılan modelde, 16,8 milyon renk spektrumu ve parlaklık ayarı yapılabiliyor. Her stile uygun yapılandırılıp ışık motifleriyle canlandırılabilen model, kişiselleştirilebilir RGB aydınlatma özelliğiyle, Logitech’in diğer RGB modelleriyle senkronize edilebiliyor.

Hassas ve Uyumlu Optik Sensör
G502 Proteus Spectrum, markanın güçlü ve hassas optik sensörü PMW3366 sayesinde, maksimum performans ve izleme isabeti sağlıyor. G502 Proteus Spectrum’da yer alan özel Logitech G Delta Zero™ optik sensör teknolojisi, izleme kabiliyetini artırıyor. Sahip olduğu 200 ile 12.000 arasında değişebilen muazzam DPI aralığı; sıfır sensör ivmesi, sıfır düzeltme ve filtreleme ile sıfır piksel yuvarlama sunuyor.

Ayarlanabilir Denge, Tuşlar, Yüzey ve Ağırlık
G502 Proteus Spectrum’a 3,6 grama kadar ağırlık yerleştirerek ağırlık ve denge merkezi ayarlanabiliyor. Logitech Oyun Yazılımı kullanılarak, 11 programlanabilir tuştan her birine istenilen herhangi bir komut veya makro kolayca atanabiliyor. Modelde yer alan sensör, optimal performans için yüzeyin fiziksel ve yansıtıcı özelliklerine göre kalibre edilebiliyor. Yüzey ayarıyla sensörün dinamik menzili, mouse yüzeyinin özellikleriyle uyumlu olarak optimize edilebiliyor. Böylece maksimum hıza ulaşılarak yüksek performans elde ediliyor.

Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı ise 95$+KDV.

- Advertisement -

3

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler